News Flash:

Elwira Petre, diagnoticata cu o boala necrutatoare. Sotia lui Mihai Petre a vorbit pentru prima data despre asta la Zidul Plangerii

29 Noiembrie 2021
863 Vizualizari | 0 Comentarii
Elwira Petre

Elwira Petre a demonstrat, inca o data, ca este o femeie extrem de ambitioasa si de puternica. Sotia lui Mihai Petre a luptat mereu pentru a ajunge pe primul loc la Irina si, chiar daca a stat departe de fetele ei, nu a lasat ca dorul de casa sa ii afecteze parcursul in competitie. Desi a fost mereu cu zambetul pe buze, Elwira ascunde o drama pe care nu multa lume o stie.

Elwira si Mihai Petre au castigat marele premiu din Asia Express si, chiar daca a fost un rezultat previzibil, emotiile au fost la fel de mari. Probele din marea finala au fost grele, dar au avut si momente sensibile. Ajunsi la Zidul Plangerii, toti concurentii au fost nevoiti sa isi asterne pe o foaie de hartie cele mai bune ganduri pentru persoanele apropiate si pentru familie, iar Elwira a facut una dintre cele mai emotionante declaratii.

„O misiune care m-a lovit direct in suflet. Vreau sa-ti multumesc ca ai ramas puternica si sanatoasa ca m-ai speriat rau. Am avut un alt moment foarte dificil in care am crezut ca Elwira are o problema de sanatate iremediabila. Cineva ne-a anuntat ca Elwira este foarte bolnava. Imi doresc un singur lucru: familia noastra sa fie sanatoasa.”, a spus Mihai Petre.


„Am o tumoare pe coloana si Mihai a fost cel mai apropiat, cel mai bun om atunci cu mine. Numai la el ma gandeam. El a fost cel care m-a ajutat sa trec peste. Ne-am schimbat total parerea despre viata.”, a completat Elwira Petre. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006503 (s)