News Flash:

Elena Udrea, la DNA!

16 Noiembrie 2016
1056 Vizualizari | 0 Comentarii
elena udrea4
Elena Udrea s-a prezentat, in aceasta dimineata, la sediul DNA, unde a fost informata ca i s-a prelungit masura controlului judiciar in dosarul in care procurorii cerceteaza infractiuni savarsite in campania electorala din 2009.

Nicio zi fara DNA. Ma astept sa fiu trimisa in judecata ca sa ma intimideze si sa ma retrag din politica si ca sa il afecteze si pe Traian Basescu, fiind un dosar din campania din 2009”, a spus Elena Udrea, la sosirea la DNA, potrivit antena3.
Potrivit procurorilor anticoruptie, dosarul are ca obiect fapte prin care, pe parcursul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009, au fost colectate sume de bani provenite din infractiuni, care au fost folosite ulterior pentru plata unor servicii. In acest dosar, Elena Udrea este anchetata pentru doua infractiuni de instigare la luare de mita.


Fiica cea mare a fostul presedinte Traian Basescu, notarul Ioana Basescu, este si ea urmarita penal in acest dosar, sub control judiciar, pentru instigare la splalare de bani si abuz in serviciu.


Potrivit DNA, Ioana Basescu, fiica fostului presedinte Traian Basescu, si fostul concubin al acesteia, Giovanni-Mario Francesco, au facut, in 2010, o excursie in Cuba, folosindu-se de bani pe care i-au obtinut in mod nelegal pentru campania prezidentiala din 2009 de la o companie cu capital majoritar de stat. 

elena udrea sediul dna controlului judiciar campania electorala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005314 (s)