News Flash:

Presedintele PNL Alina Gorghiu: Acordul Moldova-UE trebuie sustinut de Romania

14 Noiembrie 2016
950 Vizualizari | 0 Comentarii
alina gorghiu
Presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca acordul cadru dintre Moldova si UE trebuie sustinut in continuare de statul roman, sustinand ca fostul premier Ponta joaca rolul de agent de influenta pentru Moscova atunci cand pune sub semnul intrebarii alocarea a 2% din PIB pentru aparare.
"Am luat act cu totii de faptuil ca ieri cetatenii moldoveni au votat in al doi lea tur al prezidentialelor si au ales o varianta in persoana lui Dodon. Credem insa ca lucruruile trebuie privite din perspectiva proeuropeana in continuare in Republica Moldova. Evident ca exista un guvern care este pro-european care cred ca trebuie sa isi duca mandatul mai departe. Este un acord cadru intre Republica Moldova si UE care trebuie implementat mai departe. Vom face toate eforturile ca acest parcurs sa fie sustinut in continuare de statul roman", a declarat presedintele PNL Alina Gorghiu.
Alina Gorghiu a afirmat ca au fost nereguli in procedura de votare, in diaspora, insa alegerea lui Igor Dodon este "un rezultat pe care statul moldovean si l-a dorit".
Presedintele PNL s-a aratat ingrijorata de declaratia lui Victor Ponta, potrivit careia alegerile din 11 decembrie sunt intre cresterea de salarii si cresterea cheltuielilor militare pentru respectarea solicitarilor NATO.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007352 (s)