News Flash:

Cum va fi vrea in urmatoarele zile

16 Noiembrie 2016
1017 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme racoare
O noua schimbare radicala a vremii. Dupa mai multe zile de frig, meteorologii fac un anunt de ultima ora in privinta prognozei pentru finalul acestei saptamani. Azi avem de suportat inca o zi foarte rece. In vestul, centrul si nordul tarii va fi cam innorat si vor veni ceva precipitatii slabe. In sud si est asteptam vreme buna, iar maximele termice ajung in intervalul minus 3...9 grade.


In Dobrogea si Baragan gasim soare; innorari trecatoare si un vant mai intens in Delta Dunarii. Temperaturile cresc putin fata de ziua trecuta, dar chiar si asa vremea ramane rece pentru mijlocul lunii noiembrie. In Moldova sudica si in nordul Munteniei ziua arata destul de bine, cu numeroase momente insorite si vant destul de cuminte. Nu sunt semne de precipitatii. Temperaturile vor fi insa foarte modeste, cu toate ca mai castiga un grad, doua fata de ieri. In nordul Moldovei si in Bucovina se anunta multi nori, un pic de soare si ceva conditii de ninsoare slaba. Si aici se mai incalzeste un pic, dar vorbim tot despre vreme rece pentru aceasta data.
In nordul Transilvaniei si in Maramures va fi innorat aproape toata ziua; va ninge slab din cand in cand, iar pe seara ar putea sa cada lapovita si sa se formeze polei. Temperaturile raman extrem de scazute: nu vor depasi 1...2 grade. Frigul persista si in tinuturile vestice. Maximele se opresc la 2...3 grade. Cerul ramane acoperit de nori si vin ceva precipitatii slabe in zona Crisanei. Vor fi mai ales ninsori pe timpul zilei, dar seara si noapte vor aparea si ploi si lapovita, asa ca se va depune polei. Vreme extrem de rece si in centrul Romaniei. Norii vor fi numerosi si e posibil sa fulguiasca trecator. Vantul nu va pune probleme, iar dupa pranz termometrele vor indica doar 2...3 grade. In sud-vest gasim temperaturi modeste, comparabile cu cele de ieri. Precipitatiile lipsesc; avem vreme destul de frumoasa, insa dupa lasarea noptii cresc sansele sa apara ceata. In sudul tarii va fi mai bine decat ieri. Se arata soarele; vantul nu prea se simte, iar temperaturile cresc si vor ajunge pe la 8, poate 9 grade, dar si aceste valori sunt mai scazute decat ar fi normal la aceasta data.


In Bucuresti, dupa o dimineata foarte rece, atmosfera se mai dezmorteste si maxima urca spre 8 grade. Ziua se anunta insorita; seara apar ceva innorari, iar maine dimineta revin conditiile de ceata. Minima va fi in jur de minus 2 grade, anunta ProTV.  La munte va fi in continuare foarte frig, chiar daca maximele din statiuni le depasesc usor pe cele inregistrate ieri. Norii se inmultesc treptat; dimineata apar ceva fulguieli in zona Muntilor Apuseni, iar peste noapte va ninge slab prin Carpatii Occidentali si Meridionali.


Vremea in urmatoarele zile:


Joi se incalzeste aproape peste tot. E posibil sa mai cada cativa stropi cativa stropi de ploaie tot prin vestul, nord-vestul si centrul tarii.


Vineri temperaturile continua sa cresca. Cerul va fi mai mult senin, insa dimineata, la campie vom avea ceata, nori de joasa altitudine si conditii de burnita.


Sambata: vreme calda pentru aceasta data. La inceputul zilei, in zonele joase, revin ceata si burnita, iar prin nord-est e posibil sa ploua slab. In rest: soare si timp frumos.

joi vineri sambata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010003 (s)