News Flash:

Dupa ce i-au inchis pubul, fostul campion mondial de box Leonard Doroftei ameninta ca pleaca din Romania!

22 August 2017
1220 Vizualizari | 0 Comentarii
doroftei pub
Fostul campion mondial de box Leonard Doroftei pleaca definitiv din tara: ”Prostilor, nu mai stau in Romania, ma duc in Canada!”. Dupa ce Primaria Ploiesti i-a pus in vedere sa evacueze spatiul in care se afla pubul sau, cladirea fiind una cu risc seismic, fostul campion mondial de box Leonard Doroftei a luat o decizie radicala.
Primaria Ploiesti l-a somat sa-si mute restaurantul pana pe 25 august. Doroftei (47 de ani, campion mondial de box, categoria semi-usoara (61,9 kg), la versiunea WBA, intre 5 ianuarie 2002 si 24 octombrie 2003) a primit o notificare din Primaria Ploiesti ca trebuie sa isi inchida pubul pana pe 25 august, intrucat blocul in care functioneaza este unul cu risc seismic. ”Stia din 2016 de asta”, se apara primarul urbei, Adrian Dobre.
Dorin a acordat un amplu interviu pentru Libertatea, chiar pe terasa pubului sau din Ploiesti.

Libertatea: Mosule, hai sa o luam cu inceputul. Ce e cu povestea cu evacuarea?
Leonard Doroftei: Vineri, am avut o intalnire cu primarul si mi s-a comunicat decizia. Din aprilie-mai, anul trecut, am primit o instiintare pe tema evacurarii, acum s-a pus in aplicare. O sa fac intampinare la judecatorie, mi-am luat avocat, o sa fie un proces. Problema nu e ca vreau sau ca nu vreau sa plec. Problema ca eu am contracte in derulare, cu berea, cu sucul, cu furnizorii, am datorii. O sa vad ce sa fac, sper sa nu ajung falit.

Leonard Doroftei pleaca definitiv din tara. ”Daca eram prin vreun partidulet, nu mai eram tratat asa”
Ti s-a dat o solutie? Probabil ca autoritatile se gandesc si la siguranta clientilor! Blocul in care ne aflam are bulina rosie!
Ce solutie? Solutiile lungi si dese cheia marilor sucese, dar nu la mine! Singura solutie e un proces. Pai cand m-am dus acolo, la Primarie, decizie era deja luata. Au vorbit frumos! Intreb si eu, daca aveam vreo culoare, mai eram tratat asa? Daca eram prin vreun partidulet? Nu cred! Asta e pretul ca nu m-am bagat cu nimeni! Intrebarea mea pentru Consiliul Local e: daca tot ma dai pe mine afara, ai vreun proiect de reabilitare, ai ceva? N-au nimic, iti zic eu!
 ”Nu va putea Primaria sa dea cat pot eu sa duc”
Pleci de aici si unde te duci?
Mut pubul la mine acasa! Dar nu pot fara aprobare! Hai sa-ti spun ceva! Si la casa in care stau sunt probleme. Terenul pe care am ridicat-o l-am primit de la Primarie, daca vreau sa vand, de exemplu, trebuie sa am aprobarea lor! Numai aprobari si paraaprobari! Nu ma supar, oricum nu va putea Primaria sa dea cat pot eu sa duc…
De cand ai deschis?
Vinerea trecuta s-au facut fix 11 ani. Sunt aproape toate lucrurile mele, din 1985 incoace. Am mai dus unele pe la muzeul de istorie, ca tot imi ziceau unii pe Facebook ca am ajuns relicva. Relicva or nu, sunt oameni care vin sa vada pubul, sa vada istoria Doroftei. Sa le dea Dumnezeu celor care ma injura sa treca prin d-astea prin care trec eu!
Leonard Doroftei pleaca definitiv din tara. 200.000 de euro investiti in pubul deschis acum 11 ani
Cati bani ai bagat?
Cam 200.000 de euro. Numai bucataria m-a costa vreo 50.000! Si am refacut un spatiu care arata oribil. Sunt poze care dovedesc ce a fost aici, in trecut! Mai repede, cu banii astia, contruiam un spatiu nou, decat sa refac o braserie care era cam de prin anii 60, din aceea cu mese de fier si fete de masa cadrilate… Habar n-am, poate si cel care a fost inaintea mea n-a putut sa investeasca din cauza problemelor cu autoritatile! El stie…
Leonard Doroftei pleaca definitiv din tara. ”Nu fac greva foamei, ca-mi place sa mananc. Prostilor, e sangele meu in barul asta”
Protestezi in vreun fel?
Greva foamei sigur nu fac, ca mie imi place sa mananc! Eu m-am intors acasa, n-am cerut nimic pe degeaba, prostilor care ma boscoroditi, am bagat banii mei munciti, banii scosi cu sangele meu, intr-un loc care era mort si pe care l-am readus la viata!
Leonard Doroftei pleaca definitiv din tara. ”De vineri, ma simt fara maini si fara picioare”
Vad lacrimi in ochii tai, regreti ca te-ai intors acasa?
M-am intors pentru oameni, pentru ploiestenii mei, cu bune, cu rele, pentru voi toti! Dar, de vineri, ma simt fara maini si fara picioare!
Leonard Doroftei pleaca definitiv din tara. ”Am un fizician, un avocat si o doctorita in familie. Ce sa fac ca sa-i cresc, camatarie?”
Ce ai de gand sa faci?
Sa o iau de la zero, cum am mai facut! Am doi baieti, unul e la fizica nuclera, la Magurele, altul e la Drept, fata cea mica intra la liceu si-mi spune ca vrea sa fie doctorita, am nevoie de banii astia pe care ii scoteam din pub sa-i cresc pe ei! Ce sa ma apuc sa fac, camatorii, cersetorie, furt, sa antrenez pe 1.000 de lei? O sa ma apuc si de asta, daca e nevoie!

Leonard Doroftei pleaca definitiv din tara. ”Clientii straini m-au tinut in viata, romanii mei s-au plictisit de mine”
Cum adica o iei de la zero?
Am decis: in octombrie, dupa ce rezolv aici cu toate datoriile, revin in Canada! Toata familia are cetatenia, asta e! O iau de la capat la Montreal. Ploiestenii au fost prea mult, prea frumos si prea bine reprezentati de mine si cred ca s-au saturat. Si clientii mei erau foarte multi straini, cu ei traiam. Ai mei s-au plictisit de mine!
SURSA:LIBERTATEA

leonard doroftei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004618 (s)