News Flash:

Simona Halep s-a calificat, pentru al treilea an consecutiv, in semifinalele turneului de la Cincinnati. Cand va avea loc finala

19 August 2017
1094 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep
Simona Halep (România, 2 WTA) a învins-o pe Johanna Konta (Marea Britanie, 7 WTA), în noaptea de vineri spre sâmbătă, scor 6-4, 7-6(1), calificându-se în semifinalele turneului Premier 5 de la Cincinnati (SUA).

Halep se va lupta cu Sloane Stephens (SUA, 151 WTA) pentru un loc în marea finală, după ora 23:00, iar cealaltă semifinală le va pune faţă în faţă pe Karolina Pliskova (Cehia, 1 WTA) şi pe Garbine Muguruza (Spania, 6 WTA).

Halep obţine calificarea în a 6-a semifinală din acest sezon, apropiindu-se la două victorii de locul 1 mondial! Dar cel mai important lucru este acela că Simona şi-a consolidat încrederea graţie primului succes reuşit în faţa Johannei în circuitul WTA.

Nu a fost uşor pentru Halep, ţinând cont că a întâlnit o adversară de clasă mondială, însă românca în vârstă de 25 de ani a ştiut să-şi gestioneze emoţiile. Simona a avut nevoie de o oră şi 51 de minute pentru a se impune în faţa britanicei, iar meciul se putea sfârşi chiar mai repede, transmite Prosport.
La ediţia din 2016, Simona Halep a ajuns până în semifinale, unde a fost învinsă de sportiva germană Angelique Kerber, scor 3-6, 4-6. De altfel, acesta este cel de-al cincilea an consecutiv în care Halep ajunge cel puţin în sferturi la Cincinnati, cea mai bună performanţă a sa fiind prezenţa în finala din 2015.


simona halep premier cincinnati halep sloane stephens
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005912 (s)