News Flash:

Simona Halep, spulberata de Muguruza in finala de la Cincinnati. Locul 1 mondial ramane un vis

21 August 2017
1034 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep austr
Simona Halep Garbine Muguruza 1-6, 0-6 in finala de la Cincinnati si jucatoarea noastra a ratat inca o data sansa de a urca pe primul loc in clasamentul WTA.

Romanca a pierdut de o maniera categorica finala turneului Premier 5 de la Cincinnati, fiind invinsa in minimum de seturi de Garbine Muguruza, scor 1-6, 0-6, la capatul unui meci care a durat doar 57 de minute.

Primul set a fost unul fara istoric, Halep incercand in zadar sa gaseasca raspunsuri la jocul alert si agresiv dictat de Muguruza.

Spanioloaica a fost dezlantuita, a alergat-o pe Halep pe tot terenul si a returnat extrem de agresiv, adjudecandu-si primul set la unu, dupa doar 23 de minute.

Simona a fost doar o umbra a jucatoarei din meciurile precedente, comitand numeroase greseli nefortate. In plus, serviciul sau a fost la parametri foarte slabi in acest meci.

Declinul Simonei a fost ireversibil si in setul secund. Muguruza a continuat sa domine jocul si a reusit imediat doua break-uri, distantandu-se la un incredibil 4-0.

Simona a dat singurele semne de revenire in game-ul patru al setului secund, cand a si avut mingi de break, salvate insa de Muguruza.

S-a terminat 6-1, 6-0 pentru Muguruza, intr-una din cele mai drastice infrangeri din cariera Simonei.

Dupa acest turneu, Simona ramane pe locul 2 WTA, la doar cinci puncte in spatele liderului Karolina Pliskova.

Urmatorul turneu va fi cel de la US Open, care se va desfasura in perioada 28 august - 10 septembrie.

simona halep garbine muguruza cincinnati simonei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006006 (s)