News Flash:

"Ajungem sa credem ca Halep nu vrea sa devina lider mondial!" Cum a vazut L'Equipe "non-meciul" facut de Simona in finala cu Muguruza

21 August 2017
1513 Vizualizari | 0 Comentarii
simona
Simona Halep a pierdut fara drept de apel finala turneului de la Cincinnati, in fata Garbinei Muguruza, scor 1-6, 0-6, si a ratat o noua sansa de a deveni lider al clasamentului WTA.
Prestigiosul cotidian francez L'Equipe comenteaza intr-o nota usor ironica situatia Simonei Halep, in conditiile in care aceasta s-a oprit pentru a treia oara la o singura victorie de pozitia de lider mondial.
"Vom ajunge sa credem ca Halep nu vrea sa devina numarul 1 mondial. Dupa ce a ratat sansa in finala de la Roland-Garros si in sferturile de la Wimbledon, romanca a ratat si titlul la Cincinnati. Batuta clar de Garbine Muguruza (6-1, 6-0 in 57 minute), Halep va trebui sa astepte inca putin pentru a o detrona pe Karolina Pliskova. Asta in cazul in care spaniola nu va trece inaintea ei. [...] Ce se poate spune despre meciul Simonei sau mai bine ce se poate spune despre non-meciul lui Halep?", noteaza L’Equipe.

cincinnati garbinei muguruza
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004941 (s)