News Flash:

Dupa 6 saptamani de la nunta, si-a pierdut sotul. I-au trebuit 68 de ani sa afle adevarul

29 Aprilie 2018
1084 Vizualizari | 0 Comentarii
cuplu

Peggy Harris, o femeie din Vernon, Texas, s-a casatorit cu Billie undeva in anii 1940. La 6 saptamani de la casatorie, barbatul a fost detasat sa lupte in Al Doilea Razboi Mondial. Pe 17 iulie 1944, locotenentul Billie Harris a plecat in Franta, pe front. Din acea zi, sotia sa, Peggy, n-a mai auzit nimic de la el. Abia dupa 68 de ani a aflat ce se intamplase, de fapt, cu acesta.

Initial, a crezut ca acesta fusese ucis pe front.  Apoi, brusc, a primit vestea ca e in viata si in drum spre casa. Ulterior, i s-a spus din nou ca sotul ei a murit. Confuzia creata in jurul sotului sau a daramat-o pe femeie, dar, odata cu trecerea timpului, era tot mai convinsa ca acesta murise. 

La un moment dat, Peggy a scris unui congresman si i-a cerut sa-i spuna ce se intamplase cu sotul ei. Abia atunci i s-a comunicat ca, oficial, era dat "disparut in misiune". 

Peggy s-a decis atunci ca, impreuna cu verisoara ei, Alton Harvey, sa inceapa propria investigatie. Astfel, cele doua au aflat ca Billie fusese ingropat intr-un cimitir din Franta. I-au trebuit 68 de ani sa afle ce se intamplase, de fapt, cu sotul ei. Acesta cazuse secerat pe campul de lupta. Murise erou.


peggy harris peggy
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006502 (s)