News Flash:

Familia lui Avicii sugereaza ca DJ-ul s-a sinucis. Scrisoare deschisa despre "lupta" pe care o ducea artistul

27 Aprilie 2018
950 Vizualizari | 0 Comentarii
avicii

Rudele din Avicii sugereaza ca DJ-ul s-a sinucis si "s-a luptat intr-adevar cu ganduri despre viata si fericire", inainte de a fi gasit mort vinerea trecuta la varsta de 28 de ani.
Intr-o scrisoare deschisa publicata joi, familia suedezului DJ Avicii a sustinut ca acesta "nu putea merge mai departe" si ca isi cauta "pacea". 

Avicii, al carui nume era Tim Bergling, a fost gasit mort vinerea trecuta in Muscat din Oman.

Inainte de a fi publicata oficial cauza mortii, parintii lui au povestit ca Tim nu a fost facut pentru "masinariile" la care ajunsese.
"Dragul nostru Tim a fost un cautator, un suflet artistic fragil, care purta raspunsuri la mari intrebari existentiale. Un perfectionist supraperformant care a calatorit si a muncit din greu intr-un ritm care l-a condus la un stres extrem", scrie familia in scrisoarea sfasietoare dupa disparitia Dj-ul de doar 28 de ani. 

"Cand a oprit turneul, a vrut sa gaseasca un echilibru in viata, pentru a se simti bine si a putea sa faca ceea ce iubeste cel mai mult - muzica".

"S-a luptat cu adevarat cu gandurile despre semnificatie, viata, fericire. Acum nu mai putea continua. El voia pacea.

"Tim nu a fost facut pentru masinaria la care a ajuns, era un tip sensibil care si-a iubit fanii, dar a evitat lumina reflectoarelor", se arata in declaratie.

"Tim, vei fi iubit si ne vei lipsi. Te vom purta mereu in amintirea noastra pentru ceea ce ai fost si ai facut pentru muzica" 

"Te iubim, familia".

Scrisoarea vine in completarea controverselor care au aparut in spatiul public si pe retelele sociale legate de problemele de sanatate si stilul de viata al vedetei muzicii electronice.

Presa a vehiculat aceasta varianta a sinuciderii, in conditiile in care nu s-a stabilit cauza mortii lui Avicii si nici circumstantele in care s-a petrecut.  

DJ-ul suedez Avicii a murit vineri, 20 aprilie 2018, la varsta de 28 de ani. Artistul suferea de pancreatita acuta si avea probleme legate de consumul de alcool.

Sursa: Daily Mail


rudele tim bergling oman avicii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007202 (s)