News Flash:

Kate Middleton si printul William au ales numele celui de-al treilea copil. Sub ce titulatura va fi cunoscut acesta

27 Aprilie 2018
1080 Vizualizari | 0 Comentarii
kate

Palatul Kensington a anuntat vineri ca ducele si ducesa de Cambridge au hotarat ca cel de-al treilea copil va purta numele Louis Arthur Charles. Acesta s-a nascut luni la spitalul St. Mary din Londra, relateaza site-ul postului BBC.
Copilul va fi cunoscut ca alteta sa regala printul Louis de Cambridge, a anuntat biroul de presa al Palatului Kensington, resedinta oficiala a familiei, pe contul de Twitter.

Louis este si unul dintre numele printului William, precum si unul dintre cele ale fratelui bebelusului, printul George.

Arthur este un alt nume al tatalui copilului si a fost si unul dintre cele ale regelui George al VI-lea, tatal reginei Elizabeth a II-a.


Ducesa Catherine de Cambridge, sotia printului William al Marii Britanii, a nascut, luni, cel de-al treilea copil al sau, la Spitalul St Mary din Londra, unde a fost internata in dimineata aceleiasi zile.

Baietelul s-a nascut la ora locala 11.01 (10.01 GMT) si a avut la nastere - la care ducesa de Cambridge a fost asistata de sotul sau, printul William - greutatea de aproximativ 3,8 kilograme.

Ducesa de Cambridge si bebelusul au fost externati luni seara si au mers apoi la Palatul Kensington.

Informatia despre cea de-a treia sarcina a ducesei Kate a fost facuta publica pe 4 septembrie 2017, dupa ce aceasta, suferind de severe greturi matinale, a fost nevoita sa-si anuleze participarea la un eveniment.

In octombrie 2017, Palatul Kensington a anuntat ca cel de-al treilea copil al ducesei se va naste in aprilie, in a doua jumatate a lunii.

Bebelusul este al cincilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, dupa fratii sai, printesa Charlote, in varsta de 2 ani, si printul George, in varsta de 4 ani, tatal lor, printul William, si bunicul lor, printul mostenitor Charles.

Unchiul lor, printul Harry, care se va casatori luna viitoare cu fosta actrita americana Meghan Markle, este al saselea in ordinea succesiunii.

Ducesa Catherine de Cambridge si printul William s-au casatorit in aprilie 2011.


palatul kensington
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006224 (s)