News Flash:

Ducesa Kate Middleton, diagnosticata cu boala de care suferea Printesa Diana. Care sunt simptomele

7 Mai 2018
1929 Vizualizari | 0 Comentarii
ducesa

Presa din Marea Britanie a scris in repetate randuri ca Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, ar fi suferit de aceeasi boala pe care o avea Printesa Diana.

Se pare ca sotia Printului William ar fi avut episoade severe de bulimie, tulburare cu care a fost diagnosticata Printesa Diana.

Casa Regala a dezmintit prin diferite cai, in special prin publicatiile apropiate acesteia ca ducesa Kate ar avea bulimie.

Cu toate acestea, Kate a slabit drastic in ultima perioada, oamenii remarcand ca a ajuns piele si os, iar mainile ei arata foarte imbatranite, asemanatoare unei persoane care ar suferi de bulimie compulsiva.

Diana a ajuns bulimica din cauza lui Charles
In cartea „Diana: adevarata ei poveste”, autorul Andrew Morton dezvaluie drama prin care a trecut Diana.

„Sotul meu si-a pus mana in jurul taliei mele si a spus «Esti un pic dolofana aici, nu-i asa?» si acest lucru a trezit ceva in mine”, explica Diana. Acesta ar fi episodul de la care printesa inimilor a inceput sa tina cure drastice de slabire si ar fi terminat bulimica.

Bulimia este o tulburare psihologica. Aceasta e caracterizata de dorinta obsesiva a unei persoane de a slabi. Simptomele bulimiei par a fi modalitatile de a controla greutatea corporala. Bulimia este numita si boala persoanelor care nu-si iubesc corpul.

Etiologia bulimiei este neclara, dar se pare ca apare ca rezultat al asocierii unui istoric familial (genetic) cu anumite influentele sociale precum admirarea unei siluete longiline,

dar si a unui tip de personalitate care tinde la perfectionism. Evenimentele stresante ale vietii de zi cu zi pot declansa bulimia in cazul persoanele predispuse sa dezvolte boala.

Simptomele sunt: varsaturi autoprovocate, diete drastice, folosirea laxativelor sau sportul pana la epuizare. De asemenea, teama, confuzia, vinovatia la ora luarii mesei si anxietatea sunt alte manifestari ale tulburarii.

Efectele comportamentelor compensatoare (varsaturi, laxative, diuretice, clisme, etc.) asupra organismului sunt foarte grave; varsaturile autoprovocate pot cauza dezechilibru hidroelectrolitic care poate duce la deces. Printre efectele secundare se mai numara:
• marirea glandelor salivare

• dereglarea (sau lipsa) ciclului menstrual

• distrugerea smaltului dintilor (din cauza acidului gastric, in cazul varsaturilor)

• tulburari ale tranzitului intestinal (ex. constipatie)

• dureri abdominale intense

• deshidratare severa (din cauza varsaturilor, diureticelor si laxativelor)

• caderea parului

• aritmii cardiace

Ozana Barabancea, prima aparitie la TV, dupa ce a slabit spectaculos! A dezvaluit cate kilograme are acum

Ozana Barabancea a slabit spectaculos si este tare mandra de noua ei silueta. Vedeta a ajuns sa canntareasca 71 de kilograme, insa nu vrea sa se opreasca aici, greutatea ideala la care vrea sa ajunga este 65.

Si-a facut aparitia pentru prima data la TV, dupa ce a slabit spectaculos si a dezvaluit cum a ajuns sa arate atat de bine, dar si sacrificiile pe care le-a facut.

“Acum am 71 de kilograme, vreau sa ma opresc la 65 daca o sa-mi stea bine, daca nu o sa mai punem doua, trei, sa vedem. Nu am avut cum sa ma opresc doar la operatia de micsorare a stomacului pe care am facut-o.

Am fost la o clinica, in Turcia, am fost internata acolo, o clinica foarte bine cotata si am fost foarte impresionata cat de stricti sunt la master detox.
Am baut sucuri de frunze, de ierburi, de iarba de grau incoltit. Nu a fost deloc usor primele trei zile. Singurul lichid pe care il puteam bea a fost o supa clara, in care aruncam niste condimente.

Nu aveam voie cu bijuterii din aur, farduri, parfum, cafea, ceai. Acest tratament se face sapte zile, eu am facut doar trei. Nu puteam sa ma tin pe picioare. Alergam in fiecare zi, faceam inot, aquagym si sauna. Dupa operatie am vrut sa plec cu stomacul acasa.

Primul gand a fost sa merg in pelerinaj la Istanbul, pentru ca acolo sunt foarte multe centre crestine si asa am imbinat. Prima data, inca de la receptie mi-au dat doua shot-uri cu ghimbir si lyme. Totul se face sub supraveghere medicala.

A patra zi am simtit ca sunt ametita. Pentru doua persoane se plateste 1200 de euro, timp de sapte zile si ai totul inclus, in extrasezon.

In prima zi m-am speriat. Cand am intrat in camera, am crezut ca sunt intr-un film SF. Nu a fost placut sa ai crampe, dar in 20 de minute am simtit ca renasc.

Dupa acest tratament, trebuie sa ai grija la alimentatie, sa continui cu sport, asta e recomandat. Vreau sa fiu frumoasa!”, a marturisit Ozana Barabancea.


kate middleton printului william printesa diana condimente
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1474 (s) | 43 queries | Mysql time :0.020774 (s)