News Flash:

Poveste emotionanta! Fata din imagine a murit la 18 ani, dar cand mama s-a uitat la sicriu, in timpul inmormantarii, a cazut in genunchi si a inceput sa planga. Uite ce se intamplase cu sicriul inainte de a fi dus la groapa

6 Mai 2018
1296 Vizualizari | 0 Comentarii
Laura Hillier

Cand Laura Hillier avea doar 13 ani, a fost diagnosticata cu leucemie. Patru ani mai tarziu, doctorii au anuntat-o ca nu mai avea cancer, dar boala crunta va reveni in 2015. Laura era o fata foarte talentata si populara, studia la liceul Nelson High School in Ontario, Canada, si s-a stins din viata pe data de 20 ianuarie 2016. Avea doar 18 ani si era cunoscuta pentru iubirea ei pentru muzica si teatru.
Mai tarziu in acea zi familia a fost obligata sa anunte vestea tragica pe pagina de Facebook a fetei, acolo unde mai scrisesera si inainte despre lupta ei cu leucemia. Familia a scris: ,,S-a luptat curajos si am fost toti atat de mandri de ea. Curajul, energia, puterea ei, spriritul ei, toate au rezistat pana la sfarsit”.
 
Drept omagiu, prietenii si familia, dar si profesorii, au facut ceva foarte special la inmormantarea ei.

Prietenii, colegii, familia si profesorii au scris fiecare cate ceva pe sicriul ei, astfel incat gandurile lor bune sa o insoteasca. Mesajele au fost scrise de mana si tot sicriul ei era acoperit de ganduri luminoase. Iata un exemplu de mesaj: ,,Ai fost muzicala. Ai fost artistica. Ai fost intelegatoare. Ai fost prietena mea cea mai buna. Vei fi mereu un erou”.
 
sursa: rol.ro

 

Galerie Foto

l3
laura hillier leucemie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005107 (s)