News Flash:

Dragnea cere din nou sa fie audiat de Comisia SRI: Daca mor, mor in picioare. Iohannis nu e protejat

30 Ianuarie 2018
1110 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea01

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, luni, ca va raspunde oricaror intrebari in fata Comisiei SRI, el aratand ca stie lucruri care trebuie cunoscute legate de destine frante si de oameni distrusi si aratand ca el va muri in picioare si ca seful statului, Klaus Iohannis, nu este protejat.
„Raspund la orice fel de intrebare, si la comisie (Comisia SRI, n.r.), daca sunt invitat. Aceste lucruri trebuie stiute, pentru ca vorbim de o perioada neagra din istoria acestei tari. Vorbim de destine frante, oameni distrusi. Cum sa ramana nespuse, nestiute? Eu stau si ma uit la televizor, mai si citesc prin presa interviuri...apostolii dreptatii si alti apostoli. Nu stau sa vorbesc la televizor cum vorbea altul de taiat de porci. Astea sunt lucruri mult prea serioase care trebuie spuse pentru prima data intr-o comisie (Comisia SRI, n.r.)”, a spus Dragnea la Antena 3.

„Daca voi fi chemat si intrebat n-o sa ma joc cu vorbele, nu o sa spun jumatati de adevaruri. Am sperat mult ca o sa fiu luat in serios prin ceea ce spun de-a lungul vremii. Am spus ca nu mi-e teama, daca mor, mor in picioare, nu am de ce sa mint si cand e vorba de un interes major al acestei tari nu ma dau inapoi. Se pare ca n-am fost luat in serios. Am tot avertizat, am tot cerut public de foarte mult timp sa intram in normalitate. Se pare ca nu. Si eu nu sunt impotriva nimanui, dar trebuie sa fie lucruri stiute, pentru ca toata lumea sa inteleaga ca nu se mai poate continua asa, sunt lucruri grave. Nu putem trai asa. Nu e normal sa se traiasca asa. Nu mai poate continua in felul asta. Sunt lucruri intamplate care nu trebuie sa se mai intample si, din pacate se mai intampla si acum. Credeti ca presedintele Iohannis e protejat? Nici vorba!”, a adaugat Dragnea.

El a aratat ca presedintele Iohannis nu va putea sa spuna niciodata ca nu a stiut despre aceste „practici”, ale caror „reminiscente” se simt si astazi.
„Eu tot sper ca presedintele Iohannis sa fie mult mai constientizat si sa inceapa sa aiba acces la mai multe informatii decat are acum si despre ceea ce s-a intamplat inainte si despre remanentele din acei ani pentru ca nu s-a terminat, mai sunt reminiscente, mai sunt practici la fel de nenorocite. E seful statului, nu se poate deroba de aceasta raspundere. Nu poate sa spuna niciodata ca nu a stiut, nu e treaba mea. E obligat sa se implice”, a adaugat liderul PSD.


comisiei sri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1374 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006312 (s)