News Flash:

DOSARUL RETROCEDARILOR: Chiuariu - Nu m-am gandit sa-mi dau demisia de la Senat. Sunt nevinovat

23 Ianuarie 2015
1689 Vizualizari | 1 Comentarii
Tudor Chiuariu a declarat vineri ca nu are de gand sa-si dea demisia din Senatul in urma trimiterii sale in judecata, sustinand ca este nevinovat si ca nu el a semnat contractul despre care vorbesc anchetatorii, nu l-a negociat si nici nu a stabilit el suma pentru asistenta juridica.
"Nu m-am gandit sa-mi dau (demisia din Senat, n.r.)", a spus Tudor Chiuariu, inainte de inceperea sedintei de judecata a primului termen din dosarul retrocedarii ilegale de paduri, in care senatorul este acuzat de trafic de influenta.
Intrebat daca s-a intalnit cu membrii grupului organizat care urmareau sa obtina venituri prin cumparare de influenta sau folosirea functiilor, Tudor Chiuariu a spus ca nu.
Despre contractul de asistenta juridica despre care procurorii spun ca a fost semnat pentru a ascunde faptul ca ar fi primit o suma mare de bani pentru interventii privind retrocedarea in cazul lui Gheorghe Paltin Sturdza, Chiuariu a spus ca era un contract de asistenta juridica la fel ca oricare altul, in care nu el a stabilit valoarea.
Mediafax.ro 

tudor chiuariu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004674 (s)