News Flash:

Toni Grebla rapunde acuzatiilor DNA: Nu am nici o legatura

23 Ianuarie 2015
1363 Vizualizari | 0 Comentarii
Judecatorul CCR Toni Grebla a negat, intr-o declaratie la Romania TV, acuzatiile DNA privind savarsirea unor acte de coruptie. Grebla sustine ca nu a avut nici un fel de legatura de afaceri cu celelalte persoane implicate in dosar din simplul motiv ca nu s-a ocupat de afaceri.

"Ma mira ca se face o legatura intre mine si domnii parlamentari Iulian Iancu siLucian Sova. Pe al doilea nu-l cunosc, iar cu primul nu am avut nici un fel de legatura", a spus Toni Grebla. In ce-l priveste pe generalul Savoiu, Grebla admite ca-l cunoaste de 20 de ani, fiind originari din acelasi judet, Gorj, dar nu a avut legaturi de afaceri cu el. "Alte amanunte in legatura cu SiriaTurciaRusia nu am, nu cunosc, nu stiu despre ce e vorba", a spus judecatorul.

De altfel, acesta a afirmat ca nu se pricepe la afaceri. "Dupa 1990 m-am tinut departe de lumea afacerilor. Nu am avut actiuni la vreo societate comerciala si nu am desfasurat vreo activitate de comert. Nu ma pricep. Despre exporturi nu am nici un fel de idee. Daca ar fi sa fac export nu as sti ce trebuie sa fac, pe la ce autoritati sa ma duc, nici ce documente trebuie pentru ca nu m-a interesat niciodata acest domeniu", a spus Toni Grebla.

iulian iancu lucian sova toni grebla generalul savoiu gorj siria rusia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1407 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008239 (s)