News Flash:

Doi ortaci au fost raniti dupa EXPLOZIA unei capse la Mina Vulcan. O comisie din cadrul Complexului Energetic Hunedoara cerceteaza accidentul

8 Septembrie 2018
1521 Vizualizari | 0 Comentarii
accident la mina vulcan doi muncitori au fost raniti 304569

Doi bărbaţi au fost răniţi, vineri seara, la Mina Vulcan, în judeţul Hunedoara, după explozia unei capse în subteran. Ambii ortaci au fost scoşi răniţi, cu arsuri, dar conştienţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanţei Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu, doi bărbaţi, unul de 41 de ani şi altul de 42 de ani, au fost scoşi din Mina Vulcan cu răni la gât, torace şi la ochi, dar conştienţi.

„În accidentul de la Mina Vulcan au fost implicaţi doi mineri, unul de 41 de ani, cu traumatism toracic şi de membru superior drept, plagă la nivelul gâtului şi arsuri superficiale la nivelul gâtului şi toracelui. Al doilea, de 42 de ani, are o contuzie la nivelul ochiului drept. Ambii sunt conştienţi, cooperanţi, stabili hemodinamic. Au fost aduşi pe picioare din subteran”, a spus dr. Dumitrescu.

Din primele informaţii, se pare că a explodat o capsă în subteran.

O comisie din cadrul Complexului Energetic Hunedoara cercetează accidentul

O comisie din cadrul Complexului Energetic Hunedoara cercetează accidentul produs vineri seara la Mina Vulcan, din judeţul Hunedoara, în care doi bărbaţi au fost răniţi. Victimele au fost internate la Spitalul din Petroşani şi sunt în stare stabilă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit directorului general al Complexului Energetic Hunedoara, Samuel Dioane, se fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în subteran şi cum s-a produs accidentul.

„S-a accidentat un ajutor miner şi un miner şef de schimb. Minerul şef de schimb are 42 de ani, ajutorul miner are 41 de ani. Ei lucrau într-o lucrare de pregătire, îi direcţiona la acoperişul numărul 1, stratul trei, blocul 7 , cota 287. Locul de muncă a fost oprit şi urmează o comisie din cadrul Complexului Energetic Hunedoara să facă cercetările, să vedem exact ce s-a întâmplat la faţa locului de muncă. Unul dintre ei este accidentat uşor. Amândoi sunt internaţi la spitalul din Petroşani", a spus Samuel Dioane.

La rândul său, Darius Câmpean, preşedintele Sindicatului „Muntele” a spus că cei doi ortaci sunt în stare stabile.

„A avut loc un accident relativ uşor într-o lucrare de pregătire. Cei doi băieţi comunică, vorbesc, sunt stabili, sunt la spitalul din Petroşani”, a spus Câmpean.

Mediafax

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004655 (s)