News Flash:

Din pacate, incepem saptamana cu vesti triste. Alexandru Arsinel...

10 Aprilie 2017
5742 Vizualizari | 0 Comentarii
arsinel2
Dupa cinci operatii si un transplant renal, Alexandru Arsinel se simte increzator si s-a intors pe scena.
Actorul este optimist in privinta starii sale de sanatate, iar in weekend a urcat pe scena alaturi de nume mari ale muzicii romanesti, precum Luminita Anghel si Monica Anghel.
„A fost un spectacol cu voci marcante ale muzicii usoare romanesti. Am indraznit sa cant si eu. I-am cerut voie directorului, adica am obtinut aprobarea chiar de la mine. Din cand in cand mai realizam astfel de spectacole. Si anul trecut am avut unul asemanator, iar la anul mi-am propus inca un concert identic, cu interpreti de muzica usoara renumiti”, a declarat Alexandru Arsinel pentru Libertatea.
In privinta starii sale de sanatate, actorul are vesti bune: „Eu parcurg un drum pozitiv, m-am recuperat si cu coloana, si cu rinichii”, a adaugat acesta. 
Referitor la interventia chirugicala, actorul a mai spus ca a avut loc la Spitalul de Neochirugie din Ovidiu din Constanta, unde i s-a montat o proteza: „Mi s-a montat o proteza in locul discului. Este a cincea operatie. La coloana, atunci cand un nerv este presat, ai niste dureri cumplite, nu-ti gasesti pozitia de mers, de dormit si risti sa ajungi in carucior. De murit nu se moare asa usor, dar riscurile sunt altele. Sper, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa nu mai fiu operat din nou”, a mai spus partenerul de scena al Stelei Popescu.
In timp ce Alexandru Arsinel pare sa isi fi revenit sotia sa este in continuare in stare grava. Anul trecut, a cazut pe scari si nu si-a revenit nici acum. „Sotia mea nu se simte bine nici acum, de la acea cazatura. Suntem langa ea, speram cu totii sa se faca bine”, a adaugat Arsinel pentru Libertatea.

alexandru arsinel constanta stelei popescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005365 (s)