News Flash:

INCIDENT la Universitatea de Vest Timisoara. Un student a cazut de la etaj

8 Aprilie 2017
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
student
Un tânăr de 23 ani a ajuns la spital, vineri seara, după ce a căzut de la un geam al Universității de Vest din Timișoara. Polițiștii au început o anchetă în acest caz.

Incidentul s-a petrecut vineri seară, în jurul orei 22.30. Din primele informații obținute la fața locului, tânărul de 23 de ani le-a spus medicilor de pe ambulanță, veniți de urgență la Universitatea de Vest, că nu ar fi încercat să se sinucidă, ci a căzut de la etajul 2, încercând să evite portarii, deoarece i-ar fi fost rușine să iasă la o oră așa târzie din instituția de învățământ superior, scrie tion.ro.

 

Polițiștii au sosit și ei la fața locului și vor încerca să afle cu exactitate de la ce etaj a căzut tânărul, precum și dacă acesta spune adevărul, sau dacă ar fi încercat să se sinucidă.

Părinții și prietenii tânărului au venit repede la locul incidentului. Băiatul are fracturi multiple la o mână și la un picior, el aterizând jumătate pe spațiul verde, jumătate în parcarea asfaltată. A fost transportat la spital, însă, în stare stabilă. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004709 (s)