News Flash:

LORA, ceruta de sotie de Ghenu

9 Aprilie 2017
1139 Vizualizari | 0 Comentarii
lora pe net0
Lora traieste o poveste frumoasa de dragoste cu managerul ei, Ionut Ghenu. Desi recunoaste ca ii e teama de o noua oficializare a relatiei, cantareata se gandeste cum ar vrea sa fie momentul in care ea si iubitul ei vor merge la starea civila.

Dupa o casatorie esuata cu Dan Badea, Lora a intalnit din nou dragostea. Vedeta este mai ingragostita ca niciodata si desi ii e teama de un nou mariaj, aceasta se viseaza o mamica deja.

"M-a cerut. Ceva de genul. Cererea oficiala a fost facuta, acesta tot inel de logodna e. (...) E o chestie pe care asa o simt, ca voi avea baietel. As fi o mama de fata foarte buna, dar eu o sa cresc un barbat adevarat. (...) Imi doresc sa ma marit, dar mi-e frica. Ma trezeste Ghenu intr-o dimineata, pune asta pe tine, ma duce la un notar, o floricia, un oreu, starea civila, asa as vrea. Apoi sa mergem la o pizza", a spus Lora, potrivit cancan.ro.

Lora si-a schimbat total look-ul, revenind la nuanta de par de dinainte de a deveni celebra. Artista a marturisit ca reprezinta o reintoarcere la inceputuri si ca daca ar putea da timpul inapoi nu s-ar casatori cu Dan Badea. "Brunet - e de fapt o reintoarcere la cum eram inainte. Nu te casatori ca nu e el (n.r. daca ar fi sa-si transmita un mesaj ea). Noi cred ca simtim foarte multe lucruri. Simti ca ceva nu e ok, dar nu poti sa nu-ti dai seama. Lora s-a indragostit de Ionut. Pe Lora nu o mai doare stomacul. Poate doar uneori de la atatia fluturi. Important este sa ne gasim echilibrul", a declarat Lora.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004498 (s)