News Flash:

Descoperă avantajele oferite de farurile xenon pentru mașina ta

10 Iunie 2023
589 Vizualizari | 0 Comentarii

Farul xenon oferă o intensitate mai mare și mai clară a luminii decât becurile normale, ceea ce îți permite să ai un câmp vizual mai mare, deci mai multă siguranță atunci când conduci pe timp de noapte.

Un alt aspect relevant de menționat este latura estetică, cu o culoare și o intensitate mai strălucitoare din partea becurilor HID cu xenon.

Kiturile xenon sunt universale sau specifice?

La baza unui kit xenon stă faptul că balasturile sunt universale, spre deosebire de becuri, care se schimbă de la o mașină la alta. Așadar, atunci când cumperi un kit xenon de la un magazin precum siriusmag, cea mai importantă informație este ce bec are mașina ta.

Cum știu care este becul potrivit pentru mașina mea?

Cel mai eficient mod de a afla ce bec se află în mașina ta este să îl scoți și să vezi ce model este (în mod normal, modelul este scris pe bec). Dacă întâmpini dificultăți în acest sens, îți sugerăm să faci câteva cercetări pe internet.

De ce sunt necesare adaptoare de becuri Xenon pentru anumite modele (VW Golf 5, Golf 6, BMW E39, BMW E46, Fiat 500 etc.)?

Deși becurile cu xenon sunt specifice fiecărei mașini, fiecare lanternă are o poziționare diferită, iar la unele modele, conectarea becului trebuie făcută cu un adaptor.

Kiturile xenon au un consum mai mare sau mai mic decât becurile originale?

Kiturile xenon de bază (35W) au un consum mai mic decât becurile originale (55W), însă cele mai recente mașini, cu computere electronice de bord, atunci când detectează un consum mai mic, trimit în mod implicit o eroare la bordul mașinii care indică lipsa becului.

Pentru aceste cazuri, există cutii anti-eroare care pot evita un mesaj de eroare pe computerul de bord și, de asemenea, pot evita orice defecțiune a kitului xenon hid pe sistemele multiplexate.

Care este diferența dintre un kit xenon și un kit bi-xenon?

Un kit xenon are capacitatea de a oferi un singur tip de iluminare (fie cea de fază lungă, fie cea de fază scurtă), cu un kit bi-xenon ai ambele tipuri de iluminare.

Kiturile bi-xenon sunt fabricate cu toate becurile?

Nu, acestea sunt fabricate doar cu becurile xenon H4 și H13.

Câte tipuri de balast există?  

Balast subțire

Balastul Slim a fost creat cu aceleași caracteristici ca și balastul normal, dar cu dimensiuni mult mai mici.

Balast Can-Bus

Și, în sfârșit, balastul Can-Bus care poate avea diferite dimensiuni și forme, dar, care are ca o mare diferență față de celelalte modele posibilitatea de a le folosi pe mașinile cele mai "sensibile" din punct de vedere electronic și de a evita orice fel de erori de funcționare.

Care este durata medie de viață a unui kit xenon?

Durata de viață a unui bec poate varia între 2000 și 4500 de ore de funcționare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 33 queries | Mysql time :0.005857 (s)