News Flash:

Încă puțin

Pe 5 iulie începe Gărâna Jazz Festival 2023 – ediția 27

6 Iunie 2023
334 Vizualizari | 0 Comentarii

Mai este doar o lună până la unul dintre cele mai așteptate momente ale verii: ediția a 27-a a Gărâna Jazz Festival 2023. Lista artiștilor prezenți la festival începe să prindă contur!

Line-up-ul festivalului de jazz de la Gărâna, care va avea loc în perioada 5-9 iulie, se îmbogățește cu patru formații. Vino și tu să descoperi cât de surprinzător, provocator și emoționant poate fi jazzul contemporan, petrecându-ți vacanța la poalele Semenicului!

Astfel, în Poiana Lupului, locul deja consacrat, trombonistul austriac Paul Zauner va concerta joi, 6 iulie, într-o formulă de quartet alături de pianistul american Carlton Holmes, basistul austriac Wolfram Derschmidt și bateristul Dusan Navokov, originar din Serbia. Paul Zauner a cântat începând cu mijlocul anilor '80 alături de nume mari din industria jazzului internațional, precum Leon Thomas, George Adams, David Murray, Gregory Porter, Donald Smith, Mansur Scott și a produs înregistrări remarcabile.

Sâmbătă, 8 iulie, Dean Bowman, un cântăreț carismatic care s-a impus în jazz, rock, gospel și soul, va concerta alături de pianistul sârb Vasil Hadžimanov și de americanii Nimrod Speaks la contrabas și Ronnie Burrage la baterie. Expresivitatea vocii lui Dean Bowman, dobândită prin stăpânirea și combinarea mai multor tehnici și stiluri vocale, i-a adus numeroase colaborări cu muzicieni renumiți la nivel internațional, precum Don Byron, John Scofield, Reggie Workman, Charlie Hunter, Bernie Worell, Steve Coleman, MeShell Ndegeoshello și mulți alții.

Pe scena Bisericii Catolice din Văliug, tânăra generație de muzicieni de jazz români va fi reprezentată de Marquis Noir din Cluj-Napoca (vineri, 7 iulie) și Marta Popovici, duminică, 9 iulie. Fiecare dintre ei va aduce un sound proaspăt, viziuni originale, pasiune și multă energie de împărtășit.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004745 (s)