News Flash:

Va fi rock în Transilvania

Festivalul Celtic Transilvania își va deschide porțile pe 21 iulie

9 Iunie 2023
391 Vizualizari | 0 Comentarii

 Festivalul Celtic Transilvania începe pe 21 iulie. Se anunță prezența unor nume de marcă pe scena Festivalului Celtic Transilvania. Trupe legendare, atât din străinătate, cât și din România, unele în premieră în țară: Grave Digger, CORVUS CORAX (Era Metallum Show), SKYCLAD, Dirty Shirt, Wolfarian, Aether, Bucovina, dordeduh, Varang Nord, Truda, E-an-na, Bucium, Kempes, GAV și Zgripsorum. Nu trebuie să ratezi cea de-a 7-a ediție a festivalului, care va avea loc în perioada 21-23 iulie 2023, la Băile Figa, orașul Beclean, județul Bistrița-Năsăud, chiar în inima Transilvaniei.

Este un festival destinat întregii familii, de la cei mai mici la cei mai mari, un eveniment unde te poți bucura alături de o gașcă numeroasă și poți trăi o experiență de vacanță magică, completă, pe durata unui weekend de vis "all inclusive". Este cel mai accesibil festival din România în ceea ce privește raportul calitate-preț, având în vedere tot ce este pus la dispoziție timp de trei zile de vis.

La Festivalul Celtic Transilvania vei avea ocazia să faci o călătorie în istoria antică a Transilvaniei, alături de câteva dintre cele mai bune grupări de reconstituire istorică: Omnis Barbariaia, Terra Dacica Aeterna, Historia Renascita, Asociația Culturală Istoria Interactivă Petrodava, Amicii Muzeului Zalau și Celtic Heritage Society Burgas.

Pasionații de motociclete vor putea admira sau chiar participa la parada moto care va străbate orașul de la un capăt la altul, iar în noaptea de sâmbătă veți avea parte de un spectacol pirotehnic și de jonglerii cu foc alături de Deep6 Project.

Adrenalina va fi alături de tine, iar tu vei putea zbura cu balonul și chiar să sari din el! AX!Sport din Bulgaria oferă zboruri de agrement și bungee jumping din balon cu aer cald, iar Laser Tag Fonix Cluj Napoca te provoacă să învingi adversarii pe câmpul de luptă de la Figa.

În apropiere de locația festivalului se află Herghelia Beclean, cunoscută în Europa pentru caii crescuți aici, pe care cu siguranță o poți vizita, iar pentru iubitorii drumețiilor în natură, pădurea ce înconjoară zona te așteaptă să o explorezi. Tot în apropiere se găsește și situl arheologic de exploatare a sării, unul dintre cele mai reprezentative din Europa.

Aici puteți savura momente de relaxare în piscine cu apă dulce sau sărată, fie că preferați temperatura caldă sau rece. La Băile Figa, aveți posibilitatea să beneficiați de împachetări cu nămol terapeutic, aerosoli salini, băi de soare, piscine cu apă dulce și sărată, caldă și rece, precum și de topogane și alte facilități. Totodată, în apropierea locației festivalului, puteți găsi Centrul recreativ Legacy, care oferă bazine încălzite, jacuzzi, spa, saună, bowling, sală de fitness, și multe altele. Pentru o doză suplimentară de distracție și adrenalină, sunt disponibile câteva tobogane cu apă de dimensiuni variate.

Festivalul Celtic Transilvania este un eveniment unic în România și chiar în estul Europei, care vă oferă numeroase opțiuni de distracție. Este un festival "family-friendly", unde puteți veni împreună cu bunicii, copiii, câinii sau pisicile. Copiii cu vârsta sub 12 ani beneficiază de acces gratuit, însoțiți de un adult care plătește biletul. Persoanele cu dizabilități au, de asemenea, acces gratuit!

Transportul de la Beclean la Figa este foarte convenabil, deoarece în oraș funcționează de la anul 2021 o rețea de transport public cu autobuze electrice. De asemenea, aveți posibilitatea de a închiria biciclete clasice sau electrice. Partea de alimentație și băuturi din cadrul festivalului va fi de calitate și la prețuri decente, așa cum ați obișnuit să experimentați în edițiile anterioare.

Acesta este un festival pe care nu trebuie să-l ratați în 2023. Cei care au participat o dată la Festivalul Celtic Transilvania se vor întoarce în fiecare an, garantat!

Pentru mai multe detalii despre organizare, regulamentul de acces, formații și program, accesați site-ul www.festivalulceltictransilvania.ro și paginile noastre de socializare (Facebook, Instagram, TikTok).

Biletele sunt disponibile pentru achiziționare pe platformele www.ambilet.ro, www.iabilet.ro, www.bilete.ro, www.extasy.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007206 (s)