News Flash:

Denisa, sotia lui Flick a dat de pamant cu toti romanii care sunt patrioti doar de 1 Decembrie. „De maine, va injurati iar”

2 Decembrie 2021
535 Vizualizari | 0 Comentarii
Denisa Filcea

Denisa Filcea este foarte des criticata pentru ceea ce spune pe Instagram, mai ales dupa ce a inceput sa apara la rubricile Oanei Zavoranu. Sotia lui Flick a simtit ca este timpul sa puna piciorul in prag si a spus tot ce avea pe suflet.

Denisa si Flick traiesc o frumoasa poveste de dragoste si, in timp ce pentru unii sunt model, altii nu se feresc sa ii critice. Valul de hateri al Denisei a crescut considerabil dupa ce Oana Zavoranu a inceput sa posteze episoade pe Youtube in care o critica pe sotia lui Flick. Acum, Denisa stie ca adevarul este cu totul si cu totul altul si ca nu poate si nici nu are de gand sa traiasca dupa cele spuse de gura lumii

. De fiecare data cand a avut ocazia, Denisa si-a expus argumentat parerea, iar fanilor le-a fost destul de greu sa o contrazica. Asta s-a intamplat si ieri, cand sotia Domnului Rima s-a saturat sa vada peste tot mesaj patriotice, spuse doar de dragul de a fi spuse sau pentru ca este la moda. Si Denisa, la fel ca multe alte vedete considera ca 1 Decembrie este o alta zi in care romanii demonstreaza cat de falsi sunt atunci cand vine vorba de sentimentele patriotice.

''Astazi pentru mine este cea mai amuzanta zi din mediul online, astazi toti sunteti mandri ca sunteti romani, ca sunteti mandri de tara noastra, de romanii nostri, de tot ce inseamna Romania. De maine iar va injurati unii pe altii peste tot pe unde aveti ocazia. Pe orice subiect posibil. De maine iar va plangeti de tot ce inseamna Romania. Asta inseamna sa fii roman. Felicitari!'', a declarat Denisa Filcea pe pagina sa persoanala de socializare

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005800 (s)