News Flash:

Probleme se tin lant de Alexandra Stan. Vedeta a aflat ca sufera de o boala autoimuna. „Pot sa mor daca... ”

2 Decembrie 2021
452 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandra Stan

Alexandra Stan este una dintre cele mai asumate vedete de la noi. Artista a recunoscut de fiecare data cand a calcat pe bec, iar asta i-a adus mereu aprecierea fanilor. Alexandra este obisnuita ca fanii ei sa fie mereu la curent cu tot ceea ce face, asa ca le spune acestora atat aspectele frumoase, cat si aspectele mai putin placute ale vietii. Recent, constanteanca a recunoscut ca participarea la emisiunea Survivor a dat-o peste cap si, astfel, a aflat ca sufera de o boala destul de grava.

Alexandra Stan si-a testat limitele in cadrul emisiunii Survivor Romania 2021, iar perioada petrecuta pe insula Dominicana a fost una extrem de dura pentru artista, astfel ca problemele de sanatate nu au intarziat sa apara. Alexandra are probleme serioase cu glanda din cauza stresului.

„Aveam probleme cu glanda. Eu m-am imbolnavit de glanda, pentru ca nu am mancat si din cauza stresului. Am Tiroidita Hashimoto, este o boala autoimuna, creierul meu produce anticorpi care distrug hormonii pe care ii produce glanda. Asta se intampla daca esti stresat sau iti scade imunitatea. Fiecare organ din corpul nostru si fiecare boala are un fundament, sunt psihosomatice, se somatizeaza in functie de problemele emotionale, de traumele pe care le-ai avut. Aici (n.r. in zona tiroidei) este chackra comunicarii, vorbirii. Eu multi ani aveam impresia ca nu pot sa ma exprim. Am avut senzatia asta multi ani, ca nu pot sa ajung la oameni, de-asta vreau sa-mi fac un podcast, ca sa vorbesc.”


Artista le-a dezvaluit fanilor ca nu poate sa ramana insarcinata timp de un an, marturisind ca se confrunta cu probleme de sanatate.


„Eu am fost la doctor si mi-a spus doctorul ca nu o sa pot sa fac copii un an si daca fac oricum pot sa imi dereglez glanda hipofiza si sa fac tumoare. As putea sa mor daca as face asta. Astept momentul potrivit fara sa-mi pun viata in pericol.”

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005762 (s)