News Flash:

De ce se imbraca Regina Elisabeta a II-a atat de colorat

30 Mai 2018
1002 Vizualizari | 0 Comentarii
regina

Simbolul Casei Regale Britanice are o preferinta pentru tinutele monocrome pe care le asorteaza palton si palarie. Regina Marii Britanii poate fi numita cu usurinta Regina Culorilor. Chiar daca tinutele Maiestatii Sale nu sunt atat de populare ca cele ale ducesei Kate, putem spune cu siguranta ca regina are un stil unic colorat ce a rezistat in timp.

Regina Elisabeta a II-a are, se pare, cateva preferinte cand vine vorba de culori, poarta mai des albastru, verde sau mov. Maiestatea Sa nu va purta niciodata culoarea bej pentru ca sustine ca nu o reprezinta si ca lumea nu o va recunoaste daca va alege aceasta culoare.

Culorile roz sau galben, desi indraznete, sunt pe placul reginei, dar si ale designerilor care sustin o astfel de alegere pentru persoanele mignone.

Tinutele Maiestatii Sale sunt alese cu 6-12 luni inainte ca ele sa fie purtate, asa ca regina nu va sta niciodata in fata dulapului intreband ce o sa poarte maine la evenimentul de maine.

Designerii Casei Regale au grija ca regina Elisabeta a II-a sa poarte haine in culori care ii vin bine, care o scot in evidenta, dar si care se potrivesc evenimentului la care participa. Regina trebuie sa poata fi vazuta si in orice context.
De exemplu: daca regina Elisabeta a II-a viziteaza o scoala, va purta culori vesele, iar hainele ei vor avea detalii jucause, ce plac copiilor (pene, flori, panglici).

Regina nu va purta verde daca participa la evenimente ce au loc in spatii deschise pline de verdeata. Din motive fotografice si estetice, verdele nu va scoate regina in evidenta.

Designerii aleg culorile tinutelor si in functie de simbolistica. Astfel, la o inmormantare Elisabeta a II-a va purta negru, iar la un eveniment vesel, galben (culoarea fericirii).
Regina Elisabeta a II-a se implica in alegerea hainelor si a culorilor pentru diverse evenimente. Aceasta are si anumite specificatii, hainele trebuie sa fie din materiale care nu se pot sifona si tinutele alese trebuie sa fie suficient de confortabile.

Pentru Jubileul de Diamant, regina a ales o rochie aurie in onoarea evenimentului, dar si in concordanta cu locatia, monumental dedicat reginei Victoria, Victoria Memorial, care este auriu.

Marea Britanie este o tara extrem de ploioasa, iar regina va alege mereu umbrele din material transparent pentru a putea fi vazuta mereu de supusii Sai, dar manerul va fi mereu asortat tinutei.


regina designerii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006865 (s)