News Flash:

De ce nu este bine sa-ti infasori abdomenul in folie de plastic?

3 Iunie 2018
992 Vizualizari | 0 Comentarii
abdomenul in folie de plastic

Transpiratia excesiva poate duce la deshidratare, care este periculoasa, din cauza faptului ca transpiratia nu se usuca, ci ramane pe corp, ridicand temperatura organismului la niveluri alarmante. Transpiratia excesiva duce, de asemenea, la schimbari in chimia sangelui, reducand volumul sangelui si trimitand mai putin oxigen catre celule. Iar pierderea excesiva de lichide poate induce slabiciune, ameteli, confuzie, coma, chiar si moarte. Daca alegi aceasta modalitate de a slabi la salon, insotitorul tau s-ar putea sa nu fie calificat sa trateze aceste reactii.

Pericolele infasurarii abdomenului in folie de plastic nu se limiteaza doar la transpiratie excesiva. Folia de plastic este fabricata din clorura de polivinil (PVC), care a fost descris ca unul dintre cele mai periculoase produse. Aceasta elimina substante nocive care au fost corelate cu efecte negative la nivelul ficatului, splinei, rinichilor, oaselor si greutatii corporate. PVC-ul a fost corelat si cu aparitia cancerului.

De ce iti scurteaza viata chipsurile si cartofii prajiti? 

Iar unele folii sunt inmuiate in produse minerale, dintre care unele pot contine aluminiu, care este corelat cu Alzheimer. in plus, este posibil sa fii alergica la unele dintre ingredientele utilizate in folie.

in plus, folia de plastic nu te ajuta sa arzi grasimile. Tot ceea ce pierzi este apa, care se intoarce imediat ce rehidratezi corpul. Trebuie sa iei in considerare si factorul economic. Unele saloane care efectueaza impachetari corporale sustin ca poti face cate patru pe zi, iar altele sunt de parere ca poti face doar o data pe saptamana. Iar preturile variaza de la salon la salon. Cele mai multe persoane care au fost satisfacute de rezultatele finale ale acestui procedeu de slabit au dezvaluit ca au adoptat si o anumita dieta si ca au facut exercitii fizice de 4-5 ori pe saptamana. Prin urmare, daca tot este nevoie sa faci miscare si sa ai o dieta anume, de ce nu dai banii de pe folia de plastic la un abonament la sala, care sa iti garanteze rezultatele dorite si care sa te ajute sa eviti pericolele care rezulta din introducerea substantelor toxice din plastic in piele si in sange? 

Daca suferi de diabet, hipertensiune arteriala, esti insarcinata sau ai orice alta afectiune, consulta-te cu medicul tau inainte de a utiliza invelirile corporale.


transpiratia excesiva folii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007446 (s)