News Flash:

Dani Otil, mesaj transant dupa victoria lui David Popovici. „Daca ratezi, te linsam”

23 Iunie 2022
468 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani Otil si David Popovici

David Popovici s-a calificat în finala de la 100 m liber cu primul timp, 47.13 - un nou record mondial la juniori, trecându-și deja în palamares aurul la 200 m liber.

Campionul român știe că performanța nu înseamnă doar antrenamente, astfel că are un plan alimentar bine pus la punct, lucrează cu un psiholog, iar mama sa a făcut cursuri anti-doping pentru a-l feri pe fiul ei de vreun medicament interzis. Toata Romania a fost alaturi de David Popovici si i-a transmis mesaje in care si-au manifestat mandria. Dani Otil nu a facut partea din aceasta categorie. 

„Scuze, David Popovici! In numele meu, al colegilor de media care si-au adus aminte abia acum ca avem si sportul intitulat inot in Romania.

Te vom peria doua saptamani. Apoi, daca ratezi o finala sau te accidentezi, te vom tavali. Dar tu esti baiat destept. Te-am auzit la primul live(...) acum un an. Ne-ai dat pe spate la doar 16 ani. Nu semeni cu fotbalistii majori cu care umplem grupajele de stiri. Ne cerem scuze pentru felul in care arata bazinele din Romania. Tu sa nu ne bagi in seama. Semneaza cu sponsori, castiga bani, apari in reclame.
Ne poti ajuta intr-un singur fel. Intre copiii nostri mai sunt cativa ca tine, dar pe care ii vom ineca de mici. Tu esti superman. Nu pentru ca ai batut recorduri. Pentru ca ai batut sistemul. Noi suntem 20 de milioane. Lucram de 30 de ani la un sistem care sa te incurce. Sa te bata. Ne-ai batut. Scuze, David Popovici!”,

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005647 (s)