News Flash:

Cum arata testamentul lui Catalin Botezatu. Creatorul are doi copii despre care nu vorbeste prea des

23 Iunie 2022
381 Vizualizari | 0 Comentarii
Botezatu

Catalin Botezatu are doi copii cu mame diferite, dar se pare ca nu pe ei i-a luat in considerare atunci cand a decis sa isi faca testamentul. In varsta de 55 de ani, creatorul a intalnit, de-a lungul carierei sale, zeci de persoane care l-au impresionat in diverse moduri si se pare ca acestea vor fi primele beneficiare ale averii de cateva sute de mii, daca nu chiar milioane de euro. Botezatu sustine ca s-a gandit foarte mult la acest aspect si are incredere ca, atunci cand nu va mai fi, averea lui si toata agoniseala de o viata intreaga va ramane pe maini bune.

„Copiii mei nu cred ca sunt in stare sa duca mai departe numele meu. Si nici nu imi doresc acest lucru. Presupusi copii, care exista sau care vor veni de aici incolo nu imi vor duce numele mai departe. Acest lucru il vor face oamenii cu care am inceput sa lucrez, care stiu sa faca afaceri si fashion”, a declarat Catalin Botezatu.

„Sunt cativa oameni care vor duce mai departe numele „Botezatu” sau cel putin asta cred eu. Stiu exact ce trebuie sa fac. Sunt oameni care vor beneficia de bani, oameni necunoscuti care sunt amarati. Sunt institutii care vor beneficia de bani, atat in tara cat si in stainatate.

Exista doua persoane dragi mie care vor avea de castigat lucruri materiale si aici ma refer strict la partea financiara. Cele doua persoane la care ma refer habar nu au de acest lucru si nu cred ca se vor gandi la asta”, a mai spus designerul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005116 (s)