News Flash:

Cuza si Emi, echipa de pe locul doi in Asia Express. Ce mesaj au transmis cei doi echipei castigatoare?

29 Noiembrie 2021
411 Vizualizari | 0 Comentarii
Cuza si Emi

Aseara, la Asia Express s-a jucat marea finala. Fara doar si poate, echipele care au alergat spre amuleta de 30.000 de euro au fost cele mai bune de pe parcursul intregii competitii. Cum fiecare concurs trebuie sa aiba un singur castigator, de data asta, premiul cel mare a mers catre familia Petre. 

Emi si Cuza au fost una dintre cele mai apreciate echipe de pe Drumul Imparatilor, iar asta datorita strategiei lor de a juca. Cei doi nu au calcat niciodata pe cadavre pentru a-si indeplini scopul, ba mai mult, chiar si in finala au dat dovada de acelasi fair play. Baietii de la Noaptea Tarziu nu au ajuns primii la Irina, iar asta nu pentru ca nu ar fi avut sanse, dar anumite probe pur si simplu le-au pus bete-n roate.

Inca de la inceput de cand au aflat ca vor juca finala cu familia Petre, Emi si Cuza au stiut ca nu va deloc o finala usoara. Cele doua echipe au demonstrat ca jocul a fost unul extrem de strans, iar diferenta dintre ele a fost de cateva minunte. Cuza nu a fost nicio secunda trist ca nu a castigat cei 30.000 de euro ci, din contra, s-a bucurat ca a jucat finala cu una dintre cele mai puternice echipe din toate sezoanele de Asia Express.

„Am castigat mai mult cand nu am castigat...am castigat un frate •emi.ntz , am castigat o viata frumoasa si v-am castigat pe voi!!! Povestea s-a terminat. Am reusit sa o traim pe toata. Asia Express pentru noi a fost mai mult decat un concurs, mai mult decat un show tv...a fost o lectie in viata, un profesor bun care ne-a invatat ca nimic nu tine vesnic, nimic nu e capital...dar poate cel mai important: parcursul si experienta conteaza mai mult de at rezultatul.  Am avut sansa sa cunoaste sute de oameni minunati, am dormit in zeci de case si am mers cu sute de masini. Nu am avut bani, telefon, masina sau casa dar le-am avut pe toate. Am avut sansa sa descoperim niste colegi minunati si sa concuram in finala cu cei mai buni dintre noi, asadar felicitari •mihaipetreofficial si •elwirapetreofficial! Cat despre oamenii din echipa: RECUNOSTINTA este cel mai puternic sentiment pe care vi-l port. Multumim •mona.segall  •disneysuitsme si alti multi creatiri de minuni pentru cea mai frumoasa experienta din viata noastra. 
Suntem mandrii de noi si de tot ce am facut in aceasta competitie si nu cred ca se putea termina mai bine. Va multumim din suflet pentru zecile de mii de mesaje de incurajare si de simpatie. Suntem cu totii parte din ceva grozav. 
Va multumesc, va iubesc si pe curand frumosilor. ”
Echipa bip bip bip...a jucat finala Asia Express! 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005295 (s)