News Flash:

Cura de slabire cu usturoi – sanatoasa si foarte eficienta

9 August 2018
2148 Vizualizari | 0 Comentarii
usturoi

Cura de slabire cu usturoi este simpla si nu impune un regim alimentar special. Ea se bazeaza pe schimbarea metabolismului .

Atentie: pentru pregatirea produsului pe care se bazeaza dieta cu usturoi, nu trebuie folosite sub nici o forma tacamuri din metal . 
Dieta cu usturoi – Reteta
Se iau 8 catei mari de usturoi , se curata, se zdrobesc in piulita de lemn sau pe un tocator de lemn (cu ciocanul de snitele tot din lemn ), apoi se amesteca cu 250 g miere de albine si 500 ml otet de mere si se baga intr -un borcan de 800 g, inchis cu capac. Compozitia se lasa trei zile la rece , in camara, amestecandu-se de doua- treiori pe zi, cu o lingura de lemn .

Dupa cele trei zile, se ia cate o lingura dimineata si alta seara . Un borcan va ajunge o luna. Cand se termina, preparati o cantitate noua si continuati dieta . Veti avea doua scaune pe zi.

Efectul usturoiului nu dauneaza stomacului, fiind compensat de cel al mierii. Primele rezultate vizibile apar dupa o luna de cura de slabire cu usturoi

Ce efect are consumul de usturoi si ceapa asupra organismului?
Cambridge Journal a publicat anul trecut rezultatele studiului Departamentului de Biochimie si Nutritie din cadrul Institutului Central de Cercetare in Nutritie din India, prin care se demonstra stiintific faptul ca usturoiul si ceapa reduc cantitatea de colesterol din organism. De asemenea, in alte studii a fost aratat faptul ca persoanele care consuma regulat ceapa si usturoi sunt protejati impotriva cancerului, insa nu se stie inca rolul exact pe care il joaca aceste legume in combaterea cancerului, singura explicatie fiind, momentan, faptul ca ele contin niste antioxidanti foarte puternici.

O varianta a dietei cu usturoi este inca populara si la noi. Dieta cu usturoi consta in consumul zilnic al unei mixturi de usturoi, miere si otet de mere. Mixtura se prepara astfel: se amesteca 8 catei de usturoi maruntiti cu 250 gr miere si 500 ml otet de mere, lasandu-se intr-un recipient inchis ermetic timp de 3 zile, la frigider, scrie frunza-verde.ro.

Dupa acest rastimp, se ia cate o lingura din acesta mixtura, dimineata si seara. Se spune ca aceasta asa-zisa dieta ar schimba metabolismul, insa, pe langa faptul ca nu exista nicio explicatie stiintifica pentru pierderea kilogramelor in plus fara schimbarea modului de viata (nutritie sanatoasa + sport), ci doar utilizand aceasta mixtura, sunt foarte putine persoane ce suporta gustul acesteia.


cura slabire usturoi metabolismului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004914 (s)