News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

8 August 2018
872 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic2

Horoscopul zilei de 8 august 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Horoscopul zilnic pentru 8 august 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 8 august 2018 spune ca astazi nativii din zodia Rac vor deveni excesiv de sensibili si pot fi raniti usor.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 8 august 2018
Pentru cei nascuti in zodia Berbec se creaza un context astral defavorabil relatiilor de familie. Nativii pot intra in conflict cu membrii cu care locuiesc sub acelasi acoperis, insa nici rudele, la modul general, nu fac exceptie. Neintelegerile se pot amplifica catre seara si pot degenera. Horoscopul de azi pentru zodia Brbec ii sfatuieste pe nativi sa fie mai intelegatori cu cei dragi si sa nu incerce sa se impuna cu orice pret.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 8 august 2018
Cei nascuti in zodia Taur nu se simt in largul lor in preajma unor persoane si au tendinta de a evita un anturaj, un eveniment unde ar trebui sa dea ochi cu acestia. Nativii sunt crispati, sunt tacuti si dau senzatia ca nu-si gasesc cuvintele. Horoscopul de azi pentru zodia Taur ii sfatuieste pe acestia sa nu intre in negocieri si sa nu ia decizii importante.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 8 august 2018
Cei nascuti in zodia Gemeni se lasa framantati de un context financiar defavorabil. Nativii fac calcule si gandesc o strategie pentru a face niste economii. Posibil sa renunte la unele vise sau planuri care erau prevazute in viitorul apropiat. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere acestora mai multa responsabilitate in modul de cheltuire a banilor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 8 august 2018
Luna, intocmai guvernatorul lor, va tranzita semnul Rac si va aduce predispozite catre stari sentimentale. Nativii vor fi mai sensibili si vor cauta sa petreaca mai mult timp alaturi de familie si cei dragi. La nivel psihic si spiritual, nativii vor simti ca sunt dominati de ganduri, insa influenta acestora va fi una pozitiva si benefica. Horoscopul de azi pentru zodia rac ii atentioneaza pe nativi ca pot fi raniti foarte usor azi.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 8 august 2018
Cei nascuti in zodia Leu pot afla informatii si amanunte importate intr-un contex de viata in care se simteau defavorizati. Nativii sunt sfatuiti sa asculte, sa fie atenti la tot ceea ce se petrece in jurul lor si sa caute sa se foloseasca de ceea ce aud in beneficiul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce inspiratie si intuitie in rezolvarea unei sarcini.

Horoscop zilnic Fecioara – Horoscopul zilei de 8 august 2018
Cei nascuti in zodia Fecioara pot avea parte de neintelegeri cu prietenii bazate, posibil, pe idei diferite sau abandonarea unor planuri comune. Dialogul va fi problematic si cu greu, cu compromisuri, pot reusi sa ajunga la o cale de mijloc. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioara le cere acestora sa fie mai prudenti in dialogul cu prietenii si mai rezervati in afirmatii.

Horoscop zilnic Balanta – Horoscopul zilei de 8 august 2018
Pentru cei nascuti in zodia Balanta contextul astral creat aduce stari de irascibilitate, oboseala si nervi, iar cei din jur vor fi tinta acestora, atitudine care poate fi involuntara, dar care poate aduce conflicte. Nativii pot fi parasiti, lasati singuri si evitati de cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Balanta le cere acestora sa se odihneasca mai mult si sa apeleze la activitati distractive si relaxante.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 8 august 2018
Cei nascuti in zodia Scorpion se pot atasa de o idee, de un concept si pot merge pana in panzele albe pentru sustinerea acestuia. Nativii dau dovada de incapatanare si-si sustin cu violenta si dramatism conceptiile si parerile. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion ii indeamna pe acestia la calm si detasare.

Horoscop zilnic Sagetator – Horoscopul zilei de 8 august 2018
Cei nascuti in zodia Sagetator se pot implica in activitati care au legatura cu o mostenire, cu obtinerea unor bunuri materiale, a unei sume de bani care le revine dintr-un proiect comun. Nativii nu trebuie, insa, sa aiba mari asteptari si sa nu se lanseze in afirmatii pe care, mai tarziu sa le regrete. Horoscopul de azi pentru zodia Sagetator ii sfatuieste pe acestia sa fie atenti la tot ceea ce semneaza, in special daca vorbim de acte oficiale.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 8 august 2018
Configuratia astrala a zilei le aduce celor nascuti in zodia Capricorn blocaje in tot ceea ce inseamna negocieri si dialog cu partenerii de afaceri. Nativii vor fi foarte incapatanati in sustinerea ideilor si tranzactiile vor avea slabe sanse de reusita. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn ii sfatuieste pe nativi sa-si urmeze interesul inainte de toate.

Horoscop zilnic Varsator – Horoscopul zilei de 8 august 2018
Cei nascuti in zodia Varsator se pot confrunta pe tot parcursul zilei cu o stare generala proasta, iar problemele de sanatate, in special in contextul in care exista afectiuni cronice, se pot manifesta si pot strica buna dispozitie a nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Varsator ii sfatuieste pe acestia sa se odihneasca mai mult si sa nu faca excese de niciun fel.

Horoscop zilnic Pesti – Horoscopul zilei de 8 august 2018
Cei nascuti in zodia Pesti pot avea parte de stari melancolice nedefinite, de o tristete interioara careia nu-i pot depista radacinile si amintirile pot reveni brutal in viata acestora. Horscopul de azi pentru zodia Pesti le cere nativilor sa nu se lase influentati de starea psihica in luarea unei decizii importante, care le poate marca viitorul.


decizii importante
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005974 (s)