News Flash:

Zi cu probleme pentru unele zodii. Vezi daca te regasesti in lista ghinionistilor

7 August 2018
840 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zodie

Horoscopul zilei de 6 august 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Horoscopul zilnic pentru 6 august 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 6 august 2018 spune ca astazi nativii din zodia Fecioara sunt mai sensibili si se pot imbolnavi daca nu au grija de sanatatea lor.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 6 august 2018
Pentru cei nascuti in zodia Berbec se creaza un context astral favorabil studiului si invatarii. O serie de informatii importante, de ajutor, pot veni catre nativi si ar face bine sa le inmagazineze. Nu se stie cand vor avea nevoie de ele. Cei care au de sustinut examene si interviuri sunt favorizati astral si vor avea succes. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec ii atentioneaza pe nativi asupra prietenilor. Tranzitul Lunii Negre poate provoca neintelegeri in grupul de prieteni si poate aduce schimbari, anulari de planuri. 

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 6 august 2018
Cei nascuti in zodia Taur vor avea parte de discutii legate de bani, de nemultumiri financiare si aspectul se va rasfange cu precadere asupra venitului obtinut din salarii. Configuratia astrala creata, favorizata de tranzitul Lunii Negre, nu va avea o influenta prea buna asupra carierei, iar horoscopul de azi pentru zodia Taur ii sfatuieste pe nativi sa aiba grija la imagine, la statut si la tot ceea ce vizeaza locul de munca.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 6 august 2018
Cei nascuti in zodia Gemeni se relaxeaza psihic si emotional si au parte de stari de bucurie, sunt veseli si bine dispusi. Nativii se elibereaza de griji si stres, iar preocuparile acestora se indreapta catre zona de distractie, fie planifica o vacanta, fie pleaca in concediu. Contextul astral favorizat de Luna Neagra in tranzit prin zodia Varsator le aduce nativilor Gemeni schimbari de principii, mentalitate si idealuri in viata.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 6 august 2018
Cei nascuti in zodia Rac vor avea ocazia sa afle informatii importante despre o persoana sau un eveniment petrecut, fapt ce le poate schimba usor gandirea cu privire la aspectul in cauza. Nativii simt nevoia de detasare pentru a medita la ceea ce au auzit. Contextul astral, cu Luna Neagra in tranzit prin zodia Varsator, va aduce influente negative legate de partea financiara, iar horoscopul de azi pentru zodia Rac ii sfatuieste pe acestia sa nu faca cheltuieli nesabuite, ci sa incerce sa puna bani deoparte.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 6 august 2018
Cei nascuti in zodia Leu petrec timp cu prietenii si au parte de dialoguri care le pot deschide noi oportunitati, le pot trasa noi directii. Contextul astral, cu Luna Neagra in tranzit prin zodia Varsator, le aduce acestora conflicte, dezamagiri, tradari in ceea ce priveste relatia cu partenerul sau relatia cu institutiile statului. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere acestora sa fie foarte atenti la tot ceea ce semneaza, la acte si contracte care le trec prin mana, si la tot ceea ce este legat de un proces.

Horoscop zilnic Fecioara – Horoscopul zilei de 6 august 2018
Cei nascuti in zodia Fecioara au parte de evenimente in public cu impact major asupra imaginii nativilor. Acestia vor lua atitudine fata de o situatie si se vor impune in fata celorlalti cu mult curaj. Luna Neagra va tranzita Varsatorul si va avea o influenta negativa asupra sectorului profesional, dar si asupra sanatatii, iar horoscopul de azi pentru zodia Fecioara le cere acestora sa nu faca excese de niciun fel, sa se odhneasca mai mult si sa evite conflictele la locul de munca.

Horoscop zilnic Balanta – Horoscopul zilei de 6 august 2018
Cei nascuti in zodia Balanta isi dedica timpul activitatilor intelectuale. Nativii studiaza, citesc, se informeaza, cerceteaza si se documenteaza si in unele cazuri isi fac planuri de viitor cu privire la aplicarea noilor cunostinte acumulate. Tranzitul Lunii negre le favorizeaza nativilor dezechilibre si nemultumiri in plan sentimental, iar horoscopul de azi pentru zodia Balanta le cere acestora sa evite conflictele cu partenerul de viata.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 6 august 2018
Cei nascuti in zodia Scorpion isi fac niste calcule si socoteli cu privire la veniturile obtinute in ultimul timp in vederea demararii unui proiect pe viitor ce implica costuri financiare destul de mari. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion ii sfatuieste pe nativi sa evite conflictele cu membrii familiei, deoarece tranzitul astral al Lunii Negre prin semnul Varsator le creaza un context favorabil disputelor cu cei dragi.

Horoscop zilnic Sagetator – Horoscopul zilei de 6 august 2018
Cei nascuti in zodia Sagetator incearca sa restabileasca o legatura mai veche sau cauta sa se impace cu o persoana cu care au fost in conflict pana acum. Este posibil ca la mijloc sa fie vorba de interese materiale sau legate de zona profesionala. Horoscopul de azi pentru zodia Sagetator ii sfatuieste pe nativi sa dea dovada de multa prudenta in dialog, deoarece Luna Neagra in tranzit prin zodia Varsator va aduce un impact negativ asupra comunicarii, situatie care va dura pana in mai anul viitor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 6 august 2018
Cei nascuti in zodia Capricorn isi canalizeaza atentia si energia asupra locului de munca si asupra sarcinilor si responsabilitatilor care le parvin. Nativii continua sa fie nemultumiti de zona financiara, iar configuratia astrala nu va fi deloc de partea lor incepand de astazi, vreme de cateva luni, deoarece Luna Neagra in tranzit prin semnul Varsator le amprenteaza in mod negativ situatia banilor obtinuti din munca proprie. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn ii sfatuieste pe acestia sa faca economii si sa stopeze cheltyielile care nu sunt urgente.

Horoscop zilnic Varsator – Horoscopul zilei de 6 august 2018
Cei nascuti in zodia Varsator se dedica activitatilor relaxante si distractive si cauta sa petreaca timp cu prietenii, sa viziteze, sa faca plimbari. Cu Luna Neagra in tranzit intocmai prin semnul lor, nativii Varasator vor avea senzatia ca sunt pusi la fel si fel de incercari, sunt testati si au parte de surprize cu impact major asupra personalitatii lor. Contextul astral va dura pana in mai 2019.

Horoscop zilnic Pesti – Horoscopul zilei de 6 august 2018
In prima parte a zilei, cei nascuti in zodia Pesti se preocupa de activitati cotidiene, rezolva sarcini administrative si gospodaresti. Nativii se pot intalni cu rude pe care nu le-au mai vazut de ceva vreme. Configuratia astrala a zilei aduce in prim plan tranzitul Lunii Negre prin zodia Varsator, aspect cu impact negativ asupra nativilor Pesti in ceea ce priveste experienta personala. Acestia vor avea parte de o reeditare a trecutului, de o intalnire cu karma care trebuie vindecata si este posibil ca suferinte si dureri sufletesti mai vechi sa reapara in atentia acestora.


berbec
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1306 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004852 (s)