News Flash:

Cum va fi vremea in urmatoarele patru zile

13 Martie 2017
1079 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme rece si ploi
Vremea va fi inchisa, dar cu valori termice ce se vor situa in jurul mediilor multianuale, informeaza ANM. La munte nor predomina ninsorile, iar in restul regiunilor sunt asteptate ploi.

Luni, valorile termice se vor situa in jurul mediilor multianuale. Cerul va fi variabil in nord-vestul teritoriului si se va mentine mai mult noros in rest. Vor fi precipitatii, pe arii relativ extinse in sudul si sud-estul tarii, unde se vor inregistra cantitati de apa de 10...15 l/mp si izolat 20 l/mp, local in nord-est si centru si izolat in rest.

La munte vor predomina ninsorile, in vestul si nordul Moldovei, trecator, vor fi si precipitatii sub forma de lapovita sau ninsoare, iar in celelalte regiuni va ploua. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in est si la munte si temporar in vest. Temperaturile maxime se vor incadra intre 5 grade, izolat in Moldova si 14 grade in sud-vestul Transilvaniei, iar minimele vor fi cuprinse intre -1 si 5 grade. In zonele joase, mai ales din vest, pe arii restranse se va fi ceata dimineata si noaptea.

Marti, vremea va fi normala sub aspect termic, asteptam maxime cuprinse intre 6..7 grade in Moldova si 14..15 grade in Oltenia si minime intre -3 si 5 grade. Cerul va fi variabil in regiunile vestice, iar in rest va avea innorari temporar accentuate, indeosebi in Moldova, unde vor predomina ploile, precum si in Dobrogea si Muntenia unde local va mai ploua slab. In celelalte regiuni, ploile vor fi pe arii restranse, iar la munte vor predomina ninsorile. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari, indeosebi ziua, in est, in zona inalta de munte si trecator in vest. In zonele joase de relief, mai ales din vest, dimineata si noaptea, pe arii restranse, se va semnala ceata.


Miercuri, cerul va fi temporar noros si va ploua, local in est si izolat in rest. La munte precipitatiile, slabe cantitativ, vor fi mixte. Vantul va avea intensificari temporare in regiunile estice si zona montana inalta. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 8 grade in estul Transilvanieie si 14 grade in Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse intre -1 si 5 grade. In zonele joase de relief vor fi conditii de ceata.


Joi, cerul, variabil in vest, va avea innorari temporare in rest, iar in jumatatea de est a teritoriului, trecator, va ploua slab. La munte precipitatiile vor fi mixte. Vantul va avea intensificari in majoritatea regiunilor, mai ales pe parcursul zilei, iar la munte va fi tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 17 grade, iar cele minime se vor incadra intre -3 si 5 grade. 

luni marti miercuri joi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004694 (s)