News Flash:

Care sunt cele mai misogine zodii

12 Martie 2017
1033 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic
Berbec
Berbecul este cea mai misogina zodie. El adora sa se laude si doreste mereu atentie de la cei din jur. Este ingamfat, dar totusi are sarmul si carisma necesare pentru a cuceri orice fata. Daca nu reuseste sa atraga toate privirile, Berbecul incepe sa atace, iar frustrarea lui se manifesta prin furie, violenta, tipete. Aceste actiuni se indreapta de obicei asupra partenerelor lor, care, apropo, trebuie sa fie mereu aranjate si nu au ce cauta in bucatarie, ci doar in fata oglinzii.

Capricorn
Capricornul tinde sa nu ia in considerare meritele celolr din jur, ci sa se laude singur pentru tot ceea ce face. Nu lauda pe nimeni altcineva pentru ca nu apreciaza munca altuia, ci doar pe a lui. Are un orgoliu imens, se considera superior, iar in viziunea lui femeia nu ii este egala decat in momentul in care ii intuieste dorintele. Practic, femeia reprezinta pentru el doar sexul slab si atat.

Scorpion
Scorpionul nu este deloc un om diplomat sau atent in felul de a se exprima sau chiar in felul lui de a gandi. El considera femeia cauza tuturor rautatilor si nu isi da cu parerea prea des cu privire la partenera de viata. Singura metoda de a face fata acestei zodii este sa fii indiferenta si ferma. Acest lucru il dezarmeaza complet. Ii caracterizeaza glumele misogine, rasul zgomotos si prefera orice fata mai usuratica.

Sagetator
Sagetatorul este cel care impune regulile in familia sa. Practic el isi priveste femeia ca fiind inferioara, chiar daca el tinde sa insele cel mai mult intr-o relatie si sa fie neloial. El este atletic, sportiv, genul viril si increzator pe el. Este constient de acest fapt si il incurajeaza mai mult ca orice sa stie ca este admirat. Nu suporta ca el si partenera sa sa fie la acelasi nivel de independenta.

Leu
Leii in general sunt lideri si sunt obisnuiti sa fie sefi. Ei adora sa conduca oamenii, prin urmare sunt persoane ingamfate si doritoare de atentie. Sunt inteligenti si magnetici, atragand oamenii din jur. Oricum, ei ar trebui sa invete ce inseamna modestia si sa renunte la obiceiul de a se lauda in public. Nu toti oamenii sunt atat de norocosi sa se nasca cu un temperament puternic si un talent de sef.

berbec capricorn scorpion sagetator leu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3361 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004209 (s)