News Flash:

Liniile palmelor prezic viitorul. Iata ce prezic palmele tale

12 Martie 2017
3711 Vizualizari | 0 Comentarii
linii palme
Este cunoscut faptul ca palma stanga dezvaluie totul ce aduce viitorul, iar dreapta dezvaluie ce am realizat in viata pana in prezent. Citeste in palma atunci cand vrei sa aflii caracteristicile mostenite si potentialul interior, dar si atunci cand vrei sa stii ce schimbari apar in viata.
In cazul in care semnele cele active si pasive sunt foarte diferite, reprezinta o persoana care a lucrat in mod activ si greu spre auto-dezvoltare in fiecare aspect. Mana activa reprezinta o persoana dreptace, ce va fi mana lui sau a ei, in timp ce mana stanga este pasiva. Este la fel si pentru oamenii stangaci. In plus, o persoana cu mainile relativ mici este considerata mai activa, petrece mai putin timp de gandire despre ce sa faca.
Iata cum sa interpretezi corect liniile palmelor:
Linia vietii
Aceasta incepe intre degetul mare si cel aratator si trece in jurul valorii de Muntele lui Venus spre incheietura mainii. In cazul in care este lunga, profunda si neteda prezinta o stare buna de sanatate si o viata lunga. Liniile abrupte si cele ramificate in jos indica bolii si / sau accidente.

Linia capului
Este linia orizontala din mijloc. In cazul in care este lunga si profunda ai o mintea extinsa, si se incadreaza intr-o directie imaginativa. Directia in care merge in sus este plictisitoare, obiectiva. Ea are start comun cu linia vietii, rezonabile si sexual devotionala cu sexul opus. Inceputa mult deasupra liniei de viata este prezenta afectiunea pentru aroganta si ipocrizie. Liniile transversale mici, prin titlul reprezinta predispozitie spre dureri de cap.
Linia inimii
Lunga, profunda si neteda reprezinta emotii si compasiune. La sfarsitul liniei inimii intre degetul mijlociu si cel aratator este prezenta bunatatea si sacrificarea. La sfarsitul degetului aratator, lacomia de putere, iar la sfarsitul spatelui degetului aratator reprezinta devotamentul de viata la o singura profesie. In cazul in care linia de viata si linia capului sunt aproape, inseamna ca seful tau domina peste sentimente.
Linia destinului
Aceasta se intinde de la incheietura mainii pana la degetul mijlociu. In cazul in care este profund gravata, destinul prescris determina viata. Linia destinului incepe in mijlocul palmei care reprezinta aparitia in viata a succesului, mai tarziu. Daca linia destinului lipseste, un mod distinctiv iti hotaraste viata, iar daca apare cu intreruperi prezinta nenorocire.
Linia artei
Se merge de la linia destinului si pana la degetul inelar. In cazul in care este predominanta reprezinta talentul artistic. Daca poti vedea o alta linie, langa linia de langa arta, linia banilor, poti trai din talent. In cazul in care ambele lipsesc, nu va fi nici talent, nici fericire.
Linia Mercur
Este chiar langa linia artei, sub degetul mic. O linie lunga si ferma semnifica agilitate in afaceri, iar mai multe linii subtiri prezinta interesele stiintifice. Linia Mercur in legatura cu linia de bani sau cu cea a artei reprezinta bogatie prin stiinta si afaceri.
Linia sanatatii
Arcul de mai jos de linia Mercur este linia sanatatii. Multi oameni ar putea sa nu-o aiba, dar daca este prezenta, aceasta indica probleme de sanatate, mai ales dureri ale organelor interne.
Liniile fericirii
Poti gasi aproximativ patru linii in jurul incheieturii. Daca acestea sunt clare prezinta fericirea, dar dupa o munca grea, iar in cazul in care sunt absente, nu va fi nicio bucurie.
Liniile erotice
Micile linii pe muntele lui Venus sunt cele erotice. Muntele lui Venus indica o sensibilitate si o vitalitate. Puternice, lungi si paralele reprezinta sentimente romantice puternice, liniile slabe scurte, sunt mai putine emotii, iar cele de grila se refera la tendinta de a argumenta si relatii scurte.
SURSA: clickpentrufemei.ro

linia vietii linia capului linia destinului linia artei linia mercur
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006325 (s)