News Flash:

GEST SUPERB facut de Gigi Becali pentru fetita fara maini care a cantat cu picioarele la pian la "Romanii au talent". Patronul Stelei a plans in fata televizorului

12 Martie 2017
891 Vizualizari | 0 Comentarii
lorelai1
Gigi Becali a rămas impresionat de cazul Lorelei Moşneguţu, o fetiţă de numai 14 ani, care nu are mâini, dar care a impresionat până la lacrimi la emisiunea ”Românii au talent”. Tânăra a cântat cu picioarele la pian şi a arătat calităţi vocale impresionante.

Lorelai Moşneguţu a oferit o lecţie de viaţă şi de optimism în cadrul emisiunii ”Românii au talent”. Tânăra a fost abandonată la vârsta de două luni, dar o femeie cu suflet mare a decis să o adopte. Fetiţa în vârstă de 14 ani nu are mâini, se confruntă şi cu probleme locomotorii, însă a reuşit să aducă publicul pe culmile emoţiei după ce a cântat cu picioarele la pian.

Lorelai a interpretat melodia ”A milion stars” a Luminiţei Anghel, iar prestaţia sa i-a făcut pe membrii juriului să-i acorde ”Golden buzz”. Pe lângă prestaţie, Lorelai a reuşit să impresioneze şi prin latura sa plină de optimism, scrie Prosport.ro.

Lorelai a participat la o emisiune de talente şi la Antena 1, Next Star. A fost momentul în care Gigi Becali a rămas impresionat de micuţa de 14 ani şi a decis pe loc să-i facă un cadou: un scaun cu rotile special, care să o ajute să se deplaseze mai uşor. Membrii juriului, dar şi multe persoane din public au izbucnit în plâns după prestaţia micuţei Lorelai

 

gigi becali
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004815 (s)