News Flash:

Cum va fi vremea astazi, 19 aprilie

19 Aprilie 2018
896 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa

Vremea pe 19 aprilie va fi una in care instabilitatea atmosferica va predomina, mai ales in zonele de sud si de est. Temperaturile maxime vor atinge valori de 22 de grade.

Instabilitatea atmosferica va predomina pe parcursul zilei in sud si est. Local se vor semnala averse de ploaie insotite de descarcari electrice si izolat de grindina de mici dimensiuni, insa datorita deplasarii rapide a formatiunilor noroase cantitatile de apa estimate a se inregistra nu vor fi semnificative.

Vantul va sufla moderat spre tare in nordul Moldovei (cu rafale de pana la 50-60 de km/h, potential chiar usor mai mult in timpul averselor), moderat in vest si in centru si mai mult slab in rest.

Maximele termice vor scadea usor fata de ziua precedenta in sud si sud-est si vor urca la pranz pana spre 16-21 de grade in Transilvania si Maramures (cu valori usor mai ridicate asteptate in sudul Transilvaniei), 19-24 de grade in Banat, Crisana si Oltenia si 17-22 de grade in Muntenia, Dobrogea si Moldova.

La altitudini mari, in masivele nordice, vor aparea si ninsori sau lapovita. Vantul va sufla in toate regiunile, mai tare in cele centrale si estice, iar pe creste va avea rafale de peste 70 km/h.

Vineri, se asteapta o scadere a temperaturilor, de circa 4 sau 5 grade, urmand ca termometrele sa indice temperaturi mari in weekend. Duminica, sunt prognozate temperaturi care pot atinge si 28 de grade, in zona de sud a Romaniei.

Joi, in Bucuresti se asteapta temperaturi care vor ajunge pana la 22 de grade. Minima va fi de 8-9 grade. Cerul va fi mai mult innorat si sunt asteptate ploi slabe pe parcursul zilei. Vantul va prezenta unele intensificari

Conditiile de ploaie se vor mentine si pe parcursul zilei de vineri, iar vantul va fi alert, dar va scadea in intensitate la inceputul noptii.

In weekend, este asteptat ca vremea sa isi revina si in Capitala.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005039 (s)