News Flash:

Cum se prepara ciorba vindecatoare care elimina parazitii intestinali

9 Mai 2018
6641 Vizualizari | 0 Comentarii
ciorba naut reteta

Dincolo de faptul ca este o leguminoasa folosita cu succes in bucatarie, pentru preparate gustoase si nutritive, nautul are proprietati terapeutice spectaculoase.
Sursa naturala de: lipide, substante azotate, amidon, zaharuri, saruri minerale de fosfor, potasiu, magneziu, calciu, sodiu, siliciu, oxid de fier, arsenic, asparagina, vitaminele C si D, nautul se recomanda a fi consumat in cazul persoanelor care desfasoara munci fizice si al celor afectate de astenie, fiind o foarte buna sursa de energie.

Este un bun diuretic, eliminator al acidului uric si al clorurilor, de mare ajutor si in cazul litiazei urinare, pentru ca este un antiseptic urinar.

Se recomanda in insuficienta digestiva si pentru eliminarea parazitilor intestinali.

In cartea sa „Tratamentul bolilor prin legume, fructe si cereale”, dr. Jean Valnet prezinta reteta unei ciorbe diuretice, recomandata de fitoterapeutul francez Henri Leclerc, care imbina toate proprietatile nautului descrise mai sus.

Iata ce simplu este de preparat:

Se fierb timp de 30 minute intr-un litru de apa 100 grame de naut (inmuiat in prealabil) si 150 grame orz perlat (se gaseste in magazine, se poate gati fara a fi inmuiat inainte), apoi adaugati patrunjel proaspat si lasati la infuzat zece minute.
Consumati cantitatea obtinuta in decursul unei zile, in trei reprize. Secretele.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dincolo de faptul ca este o leguminoasa folosita cu succes in bucatarie, pentru preparate gustoase si nutritive, nautul are proprietati terapeutice spectaculoase.
Sursa naturala de: lipide, substante azotate, amidon, zaharuri, saruri minerale de fosfor, potasiu, magneziu, calciu, sodiu, siliciu, oxid de fier, arsenic, asparagina, vitaminele C si D, nautul se recomanda a fi consumat in cazul persoanelor care desfasoara munci fizice si al celor afectate de astenie, fiind o foarte buna sursa de energie.

 

Este un bun diuretic, eliminator al acidului uric si al clorurilor, de mare ajutor si in cazul litiazei urinare, pentru ca este un antiseptic urinar.

 

Se recomanda in insuficienta digestiva si pentru eliminarea parazitilor intestinali.

 

In cartea sa „Tratamentul bolilor prin legume, fructe si cereale”, dr. Jean Valnet prezinta reteta unei ciorbe diuretice, recomandata de fitoterapeutul francez Henri Leclerc, care imbina toate proprietatile nautului descrise mai sus.

 

Citeste aici secretele ciorbei radautene!

 

Iata ce simplu este de preparat:

 

Se fierb timp de 30 minute intr-un litru de apa 100 grame de naut (inmuiat in prealabil) si 150 grame orz perlat (se gaseste in magazine, se poate gati fara a fi inmuiat inainte), apoi adaugati patrunjel proaspat si lasati la infuzat zece minute.
Consumati cantitatea obtinuta in decursul unei zile, in trei reprize.


leguminoasa bucatarie gustoase nutritive proprietati terapeutice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006611 (s)