News Flash:

Cum se numeste boala de care Raluka sufera de ani buni in tacere. „Sunt la un pas de a face infarct”

21 Ianuarie 2022
959 Vizualizari | 0 Comentarii
Raluka

Raluka este una dintre cele mai bune voci de la noi. Artista a fost mereu retrasa si nu i-a placut sa isi expuna viata personala in fata reflectoarelor. Totusi, sunt momente in care fanii vor sa stie mai mult si vor sa patrunda dincolo de piesele pe care Raluka le lanseaza si, de data asta, le-a facut pe plac.

Raluka s-a maturizat si a crescut profesional in fata fanilor care i-au fost mereu alaturi. Artista nu a luat niciodata pauza de la ceea ce ii place cel mai mult si anume, muzica. Recent, Raluka a fost invitata la un podcast unde le-a prezentat fanilor si o alta latura a ei. Artista a recunoscut faptul ca, uneori, si-ar dori sa fie mai mult un personaj, decat sa fie reala si sa fie perceputa gresit.

Pe langa reflectiile asupra carierei, Raluka a recunoscut ca sufera de o boala care ii da batai de cap si care o panicheaza mereu. Este vorba despre acluofobie, explicata de specialisti ca fiind teama de intuneric.

„Incerc sa fiu din ce in ce mai buna, ca om si ca artist. Asta stiu eu despre mine. Din pacate, mi-as dori sa fiu mai mult personaj. Sa fiu cool, draguta, mereu cu zambetul pe buze.

Nu prea imi place sa fiu vulnerabila, oamenii nu prea stiu cine sunt eu. Imi este frica de intuneric, as putea face infarct, daca se sting toate luminile aici, in platou. Incerc sa-mi inving fricile.”, a spus Raluka, acum cateva zile in podcast-ul lui Damian Draghici.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006268 (s)