News Flash:

Cum a reactionat Maria Dragomiroiu dupa ce i-a comentat Catalin Botezatu aparitiile? „Nu il cunosc personal, dar... ”

21 Ianuarie 2022
494 Vizualizari | 0 Comentarii
Maria Dragomiroiu

Zilele trecute, Maria Dragomiroiu a incins atmosfera pe Instagram, atunci cand s-a postat in costum de baie. Interpreta a renuntat la inhibitii si si-a etalat corpul aproape perfect pe plajele din Miami. Fanii au fost surprinsi de curajul artistei, dar au existat si voci care au blamat-o pentru gestul facut. Printre cei care au apreciat-o s-a numărat si Catalin Botezatu.

Designerul a avut numai cuvinte frumoase de spus la adresa Mariei Dragomiroiu. 

Asa cum a remarcat si Catalin Botezatu, Maria Dragomiroiu are in corp de invidiat, dar pentru care, sigur, a muncit din greu de-a lungul timpului. Este foarte usor de dedus faptul ca a fost mereu atenta la ceea ce consuma, a facut sport si nu a facut niciodata excese alimentare. Botezatu a tinut sa sublinieze asta si sa le atraga atentia tinerelor din ziua de asta ca au parte de concurenta serioasa din partea Mariei Dragomiroiu. Inca o data, Catalin a tinut sa isi exprime aprecierea fata de indragita interpreta. 

”Poza cu Maria Dragomiroiu este una buna de pus pe coperta revistelor. E de dat de exemplu generatiilor de acum care au inca de la 20 de ani au fundul cazut. Le da clasa pitipoancelor! Cred ca Maria apeleaza la o alimentatie foarte sanatoasa, dar cred ca face si sport, are musculatura tonifiata, se vede!”, a marturisit Catalin Botezatu, pentru playtech.ro.

Maria Dragomiroiu i-a multumit creatorului de moda pentru toate cuvintele frumoase pe care i le-a adresat.


''Chiar voiam sa ii multumesc in mod special pe pagina dumnealui. Ii multumesc din toata inima pentru apreciere. Ma bucur ca a vazut ca sunt un om, intr-adevar la 66 de ani, care arata bine, pentru ca ma intretin, am grija de mine. (…) Nu il cunosc personal. Ne-am intalnit de cateva ori, ne-am salutat, am stat de vorba cateva cuvinte, dar nu ne stim ca prieteni. Eu il apreciez, l-am apreciat toata viata pentru tot ce a realizat si a facut si ii multumesc pentru ca este un om care stie ce spune pentru ca asta ii este meseria si faptul ca a vorbit frumos si a considerat ca sunt un exemplu pozitiv pentru tineri'' , a declarat Maria Dragomiroiu, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005027 (s)