News Flash:

Cine a ajutat-o pe Alexandra Stan sa treaca peste episodul divortului. „Doamne, da-mi putere”

21 Ianuarie 2022
368 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandra Stan

In vara, Alexandra anunta pe Instagram casatoria cu alesul inimii ei, Emanuel, la doar o luna de cand s-au cunoscut. Alexandra declara ca este in culmea fericirii si ca in sfarsit si-a gasit linistea. La scurt timp dupa acest eveniment, artista a recunoscut ca a decis sa divorteze de Emanuel. Desi a trecut mult timp de la acest eveniment nefericit, Alexandra inca discuta despre asta si este cat se poate de asumata.

„Incerc pe cat se poate sa privesc lucrurile cu calm, dintr-o perspectiva mai ampla, sa vad imaginea de ansamblu. Eu cred ca fiecare actiune are o reactie si cred ca fiecare situatie in care ne aflam, fie ca este dificila sau placuta, este un rezultat al alegerilor noastre. Asa ca incerc mereu sa imi dau seama ce anume am facut sau nu ca sa ajung in situatia respectiva. Daca imi gasesc raspunsul, atunci incerc pe viitor sa nu mai repet acelasi tipar.

In trecut ma exteriorizam mai mult decat acum, insa am invatat ca solutia in cazul unei situatii dificile nu vine neaparat pe moment. Si ca rabdarea este o virtute. Daca este foarte grea experienta sau daca ma simt lipsita de puteri, ma rog la Dumnezeu. Si spun asa: „Doamne, da-mi puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba si intelepciunea de a face diferenta intre ele”, a marturisit Alexandra Stan, potrivit viva.ro.

In vara, artista anunta pe Instagram casatoria cu alesul inimii ei, Emanuel, la doar o luna de cand s-au cunoscut. Alexandra declara ca este in culmea fericirii si ca in sfarsit si-a gasit linistea.  Intreaga ceremonie a avut loc intr-un cadru restrans, iar cei doi soti nu au facut exces de postari pe Instagram.

Alexandra nu mai purta de ceva timp verigheta, iar asta le-a dat de banuit fanilor. Artista spunea mai demult ca nu este firesc ca inelul de logodna sa fie inapoiat fostului sot. ”Nu cred ca se da inapoi, poti sa-l vinzi, depinde cat de scump e. Fiecare alege ce se face cu inelul, eu cred ca e urat sa-l dai inapoi. E ca si cum ai da inapoi amintirile.”, a declarat Alexandra Stan, in cadrul emisiunii Neatza cu Razvan si Dani.

La scurt timp dupa acest eveniment, artista a recunoscut ca a decis sa divorteze de Emanuel si a vorbit pentru prima data, oficial, despre asta. 

”Vorbim! E un om pe care il respect. La orice ora m-ar suna si ar avea nevoie de mine, o sa fiu acolo. Eu cand iubesc, chiar iubesc. Cand ne-am despartit i-am zis ca o sa ajunga in presa. Ne-a fost greu sa divortam sa nu se auda. Am stabilit impreuna niste chestii. Ne-am multumit: «Bai, multumesc, ai fost prima mea sotie!». Ne-am casatorit la manastire, o poveste frumoasa. E pacat sa pierzi un om doar pentru ca nu a fost sa fie”, a spus Alexandra Stan.

Acum, se pare ca Alexandra Stan formeaza un cuplu cu Alex Parker. Cei doi au publicat deja primele imagini in calitate de indragostiti si au lansat si o piesa impreuna. Alex Parker este romanul care a reusit performanta la care unii artisti nici nu indraznesc sa viseze. Artistul a lansat ”I want the money”, un imn al criptomonedelor si nu a trecut mult timppana cand vizualul ei a ajuns pe Times Square, celebra intersectie comerciala din Manhattan. Dar asta nu este tot. Despre piesa generatiei crypto au mai scris si publicatii importante precum Daily Beat, Wonderland si Rolling Stones India.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005491 (s)