News Flash:

Cum se foloseste sucul de sfecla rosie pentru tratarea cancerului

7 Octombrie 2017
1326 Vizualizari | 0 Comentarii
sucul de sfecla rosie
Sfecla rosie este un aliment bogat intr-o multime de nutrienti esentiali. Putina lume stie ca aceasta leguma contine cantitati impresionante de fibre, esentiale pentru buna functionare a sistemului digestiv, dar si de antioxidanti, care "pun in miscare" toate organele si tesuturile corpului. Insa nici la capitolul vitamine si minerale, sfecla nu ramane restanta, fiind considerata unul dintre cele mai hranitoare alimente.

Sfecla rosie are proprietari antitumorale si citostatice, limitand dezvoltarea tumorilor prin oprirea multiplicarii celulelor canceroase. Este considerata unul din cele mai puternice remedii in tratarea cancerului si leucemiei. Sucul de sfecla rosie se bea in combinatie cu alte sucuri de legume (preferabil de morcov), in proportie: o parte suc de sfecla(50 ml), 2 sau 3 prti suc de morcovi(150 ml sau 200 ml). Se creste doza pana la un pahar de sfecla pe zi. Se poate adauga putin suc de lamaie pentru corecarea gustului mai gretos al sfeclei rosii. 

sfecla rosie aliment nutrienti leguma
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005707 (s)