News Flash:

Alimentele pe care nu trebuie sa le pastrati niciodata in frigider

6 Octombrie 2017
1007 Vizualizari | 0 Comentarii
alimente interzise frigider 759x488
Nu exista persoana care sa nu aiba frigiderul plin de fel de fel de produse, in speranta ca astfel vor rezista mai mult. Dar uneori rezultatul este exact invers…
Usturoiul si ceapa mucegaiesc
Ati auzit ca painea introdusa in frigider isi prelungeste valabilitatea? Nimic mai gresit! Painea doar se intareste si isi pierde din calitati. Cea mai buna solutie pentru a pastra painea este sa o inveliti intr-o bucata de panza naturala.
Nu este indicat sa puneti la frigider nici ceapa si nici usturoi, pentru ca acestea vor mucegai si se vor strica, ba mai mult vor afecta si celelalte produse.
Ce se intampla cu bananele care se tin la rece? Frigul si lipsa luminii din frigider va face ca aceste delicioase fructe sa putrezeasca pur si simplu.
Cafeaua se altereaza
In ceea ce priveste cafeaua tinuta la frigider altfel decat inchisa ermetic, va absorbi toate mirosurile din jur. Sigur ca nimeni nu poate rata o felie rece cu pepene verde, insa foarte putini stiu ca tinut la frigider, acesta isi pierde mult din proprietatile sale antioxidante.
Specialistii spun ca printre multe alte produse pe care nu trebuie sa le introduceti in frigider se numara uleiul de masline, kiwi, menta, prune, mere, pere, unt de arahide, castraveti murati, conserve, citrice, castraveti, rosii, ardei sau dulceata.
Articol preluat de pe secretele.com

frigider
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006640 (s)