News Flash:

Cum sa te vindeci foarte repede de herpes

12 Martie 2018
1115 Vizualizari | 0 Comentarii
herpes2

Herpesul este unul dintre cei mai contagiosi virusi si practic oricine este expus la o infectie. Acesta ajunge sa fie raspandit de cele mai multe ori printr-un sarut, sau prin folosirea tacamurilor la comun, fara ca acestea sa fie curatate in prealabil.

Odata ajuns in corp, acesta se va manifesta doar in diferite situatii, cum sunt stresul sau oboseala. Chiar daca apare de obicei in zona gurii, acesta mai poate afecta si zona organelor genitale.
In timp ce unele persoane habar n-au ca sunt infectate, altele, mai ghinioniste, ajung sa aiba probleme cu herpesul de cateva ori pe an.

Virusul este foarte greu de tratat si uneori chiar imposibil de indepartat din corp. Cu toate acestea, exista o serie de remedii, mai mult sau mai putin conventionale, care s-au dovedit extrem de eficiente. Una dintre acestea o reprezinta si utilizarea usturoiului, care este folosit de mii de ani in scopuri medicale.
In primul rand, acesta ajuta la intarirea imunitatii si ajuta digestia, in timp ce curata sangele de bacterii si previne formarea tumorilor. Mai mult, usutroiul contine si fitocide, despre care se stie ca au un efect antibacterian si ajuta la vindecarea infectiilor.

Iata cum poti folosi usturoiul in tratarea herpesului:
Curata un catel de usturoi apoi toaca-l cat mai marunt, dupa care aplica-l pe zona infectata. Dupa aproximativ 10 minute clateste cu apa calduta. Chiar daca te va usura la inceput, este un semn bun, caci vei vedea cum te va lasa durerea.
De cele mai multe ori, herpesul se va retrage in decurs de cateva ore. Daca nu se intampla asta si in cazul tau, repeta procedeul si in urmatoarea zi.
 


herpesul virusul infectata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005194 (s)