News Flash:

Cum sa devii miliardar in sapte pasi simpli

26 Martie 2018
981 Vizualizari | 0 Comentarii
salariu marit3

Din pacate, nu iti trebuie doar o putere mare de munca si o determinare fara margini pentru a ajunge miliardar, desi le putem nota si pe acestea ca ingrediente destul de importante.

Foarte multi oameni muncesc extrem de mult, dar, din motive care nu tin de ei, cum ar fi ghinionul, mediul gresit, circumstante nefericite, acestia se chinuie sa supravietuiasca. Determinarea si munca sunt necesare, dar, da, acestea reprezinta cererile minime.

In timp ce multi oameni bogati – in special cei care si-au marit singuri averea – ar fi de acord cu ceea ce am afirmat mai sus, acestia te vor sfatui sa faci urmatoarele lucruri:

1. Asculta-ti instincul – trebuie sa iti gasesti nisa potrivita si nu trebuie sa incerci sa copiezi ceea ce a functionat pentru alti oameni. Concentreaza-te pe ceea ce are nevoie lumea.

De exemplu, un tanar care a incercat neincetat sa gaseasca un taxi in Paris, in 2008 si nu a reusit, s-a hotarat sa fondeze conceptul de UberCab, si sa dezvolte si o aplicatie care sa conecteze usor clientii si soferii.

Aplicatia s-a lansat in San Francisco in 2010 si acum este valabila in aproape toate tarile lumii. Cei doi fondatori ai conceptului Uber – Travis Lalanick si Garrett Camp, detin acum o valoare de aproximativ 5.3 miliarde de dolari.

2. Viseaza la maxim – ceea ce poti sa aduci lumii in care traiesti este unic, va ajuta, va avea posibilitatea sa schimbe vieti si sa creeze locuri de munca noi? Niciun miliardar nu a inceput o afacere pentru a avea succes la nivel mediu.

La varsta de 19 ani, Bill Gates a fost cel care a recunoscut potentialul calculatoarelor personale care vor ajunge sa revolutioneze afacerile, educatia, comunicatiile si divertismentul daca opratiile acestora vor putea fi efectuate de toata lumea. Tocmai asta a dus la fondarea Microsoft.

Jeff Bezos, fondatorul Amazon.com, a vazut un viitor in lumea cumparaturilor online, mai ales cele care au preturi acceptabile si oferte nenumarate. Miliardarii au darul de a face realitate toate lucrurile la care viseaza. Fii si tu unul dintre ei!

3. Trebuie sa te dedici succesului in totalitate – uita de pasiune, succesul trebuie sa fie obsesia ta, Mark Cuban, un miliardar tanar ne sfatuieste sa nu incepem o afacere daca nu suntem total fascinati si obsedati de ceea ce vrem sa facem.

In timp ce acesta si-a construit imperiul, timp de sapte ani a stat fara iubita, fara vacanta si nici macar nu a apucat sa citeasca o carte, pentru ca era prea concentrat pe ceea ce voia sa faca. Bill Gates nu si-a luat nici macar o zi libera in timp ce construia Microsoft, la varsta de 20 si ceva de ani.

4. Nu trebuie sa-ti fie frica de esec – trebuie sa realizezi ca este imposbil sa evizi greselile si esecurile, asa ca nu trebuie sa te temi de ele – nici de cele a caror magnitudine te vor face sa crezi ca sunt spectaculoase si umilitoare.

Primul magazin a lui Sam Walton a dat faliment. Platforma Apple Newton a fost un esec colosal, dar asta a dus la dezvoltarea IPad-ului si a IPhone-ului. James Dyson, inventatorul englez al revolutionarului aspirator Dyson a creat 5127 de prototipuri in timp de 15 ani pana sa dezvolte un produs pe care sa-l poata scoate pe piata.

5. Acorda atentie detaliilor – unii dintre miliardari sustin ca succesul este suma detaliilor. Steve Jobs, co-fondatorul Apple si un vizionar recunoscut a fost extrem de faimos pentru atentia la detalii, sustin asociatii lui, pentru ca nici cel mai mic detaliu nu trebuia trecut cu vederea.

Intr-o zi, acesta l-a sunat pe unul dintre cei mai mari parteneri Google, pentru a-i spune ca nu este multumit de culoarea din logo-ul Google care apare pe IPhone. La inceputul companiile tind sa dea faliment din cauza neatentiei la detalii, nu pentru ca antreprenorii nu au vazut imaginea de ansamblu.

6. Construieste-ti o echipa in care poti sa ai incredere – nicio persoana nu poate sa ajunga miliardar de unul singur, toata lumea are nevoie de ajutor. Cei mai multi dintre miliardari au avut un partener de incredere, pe care s-au putut baza oricand.

Un om de baza serveste intotdeauna si nu se sfieste in a critica atunci cand ai nevoie cel mai tare. Daca tu esti cel care are ideea de baza, persoana respectiva ar trebui sa se asigure ca niciun detaliu nu este trecut cu vederea. Nu trebuie niciodata sa iti fie frica sa lucrezi cu oameni mai destepti decat tine sau care au mai multe cunostinte decat ai tu.

7. Nu uita niciodata de client – inventeaza, inoveaza si investeste in produsele si serviciile rale, tine-ti mereu clientul satisfacut! In principiu, trebuie sa vinzi ceva de care oamenii au nevoie si totul este asigurat!


james dyson
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005044 (s)