News Flash:

Cum explica un psiholog criminalist TRIPLA crima de la Brasov

28 Martie 2018
1072 Vizualizari | 0 Comentarii
buliga

Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a declarat pentru MEDIAFAX ca tripla crima de la Brasov are la baza un comportament extremist, de tip „totul sau nimic”. De asemenea, specialistul spune ca barbatul care si-a ucis familia poate suferi de psihoza.
„Ca un psiholog criminalist nu ma surprinde acest caz, care este unul ce are la baza un comportament extremist. «Mina Minovici» are semnalate cazuri de ucidere de 5 copii, urmate de sinucidere. In ceea ce priveste acest caz regretabil, trebuie sa existe o cauzalitate externa, tradusa in neajunsuri economice, in disperarea aceasta a elementului uman, rodit de frustrare, de anxietate sau de depresie. Poate sa existe si razbunare, dar si gelozie”, a declarat, pentru agentia de presa MEDIAFAX, Tudorel Butoi.

Psihologul criminalist mai spune ca barbatul care si-a ucis cei doi copii si sotia ar putea suferi de un inceput de psihoza.

„Ceea ce insa este regretabil este ca discutam despre o conduita extrema, de totul sau nimic. Individul nostru isi sacrifica intreaga famile, se face faptuitor de tripla crima apoi se preda. Predarea este un gest de descarcare afectiva a frustrarilor care l-au hranit si l-au condus catre gestul criminal. Poate fi debutul catre o psihoza, dar este inca prea devreme pentru o stabili ceva cu exactitate”, a mai declarat Butoi.
Un barbat si-a omorat sotia in varsta de 42 de ani si pe cei doi copii, o fata de 18 ani si un baiat de 13 ani, apoi s-a predat la Politie, in Brasov.

Potrivit unor surse din cadrul Politiei, la sediul IPJ Brasov s-a prezentat un barbat de 43 ani care a afirmat ca si-a omorat sotia si cei doi copii.

„In urma primelor verificari, acest lucru se confirma: sotia acestuia, in varsta de 42 ani, copiii, in varsta de 18 ani (fata) si 13 ani (baiat)”, au spus sursele citate.

Politistii si conducerea IPJ Brasov sunt la fata locului, iar presupusul autorul este retinut si cercetat pentru omor.
 


psihoza psiholog criminalist
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1427 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008752 (s)