News Flash:

 Cum arată echipa probabila a Romaniei pentru meciul cu Bosnia

6 Iunie 2022
603 Vizualizari | 0 Comentarii
Cum arat echipa probabila a Romaniei pentru meciul cu Bosnia

Pentru meciul de mâine cu Bosnia, selecționerul României, Edi Iordănescu, plănuiește să trimită în teren o echipă complet diferită față de coșmarul din Muntenegru.

După jocul jalnic din meciul cu Muntenegru, este de așteptat ca selecționerul să schimbe complet primul „11” pentru confruntarea cu Bosnia, programată mâine seară, pe Arena Sport din Zenica. Oricum Edi Iordănescu avea în plan să apeleze la sistemul de rotație a jucătorilor încă de la alcătuirea lotului. 

„Jucătorii români nu sunt obșinuiți să joace din trei în trei zile la intensitate maximă, iar mulți dintre ei nu au jucat constant la echipele de club și nu sunt pregătiți fizic pentru un astfel de ritm”, au explicat oameni din interiorul naționalei.

    Titularizat la închidere, la Podgorica, Iulian Cristea a ieșit din calculele pentru următoarele trei meciuri, cu Bosnia, Finlanda și Muntenegru, din cauza unei accidentări grave suferite la genunchiul stâng. 

Stoperul de la FCSB, înlocuit în minutul 13, este suspect de ruptură a ligamentelor încrucișate și riscă să fie indisponibil 6 luni. 

Variantele lui Edi pentru postul de mijlocaș defensiv, la Zenica, sunt Alexandru Crețu, cel care l-a și înlocuit sâmbătă pe Cristea, Marius Marin și debutantul Nicolae Păun, care nu s-au aflat în lotul de 23 pentru meciul din Muntenegru.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1309 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009494 (s)