News Flash:

Cum a reusit Catalin Scarlatescu sa slabeasca atat de repede. Chef-ul a renuntat sa mai consume un singur aliment

16 Mai 2022
509 Vizualizari | 0 Comentarii
Scarlatescu

Catalin Scarlatescu s-a decis in urma cu cativa ani ca a venit momentul pentru o schimbare majora, asa ca s-a pus serios pe… slabit! Nu s-a multumit cu putin, ci a reusit sa „scape” de aproape 50 de kilograme.

Viata lui s-a schimbat in bine in ultima perioada, motiv pentru care Catalin Scarlatescu a avut puterea sa vorbeasca despre problemele de sanatate cu care s-a confruntat inainte sa slabeasca. Povestea din spatele transformarii este uluitoare. Si, desi el isi numara acum fiecare dumicat, chef Catalin Scarlatescu e nevoit sa gateasca munti de mancare delicioasa pentru altii.

Scarlatescu a recunoscut in multe interviuri ca sanatatea a fost cea care l-a impins sa recurga la diete. Chef-ul a slabit considerabil si recunoaste ca este in cea mai buna forma a lui. Pe langa faptul ca arata mult mai bine, acesta se si simte mai bine, lucru pe care l-a subliniat de fiecare data in emisiunea de pe Antena 1.

Am slabit pentru ca nu am mancat paine. Preferam un sendvis cu mezeluri, am uitat sa mai gatim. Eu am slabit si va recomand sa va uitati bine pe ce dati banii. Nu va zgarciti cu stomacul vostru! Investitia cea mai mare este ce bagati in voi”, a declarat Catalin Scarlatescu.

„Am mancat doar salate proaspete, spanac, stevie, castraveti, rosii, mere, grapefruit, prune, nuci si migdale neprajite si nesarate. Nu conteaza ordinea sau cantitatea, insa nu ai voie sa mananci nimic altceva. Legumele se pot face pe gratar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lamaie, fara ulei, si un strop de sare, iar fructele se consuma proaspete”, a mai dezvaluit cunoscutul bucatar.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004902 (s)