News Flash:

Cum a reactionat Madalin Voicu dupa ce s-a aflat ca fiica lui, Ioana, este insarcinata. „Mie nu mi-a spus nimeni”

19 Ianuarie 2022
707 Vizualizari | 0 Comentarii
Madalin Voicu

Familia lui Madalin Voicu este in culmea fericirii. Fiica politicianului, Ioana este insarcinata in luna a sasea si va deveni mama de fata in luna martie a acestui an. Emotiile sunt cu atat mai mari cu cat, pana acum, Madalin Voicu a fost doar bunic de baieti.

Madalin Voicu va intra, in curand, in cel mai emotionant rol din viata lui si anume, cel de bunic de fetita. Ioana Voicu, fiica politicianului va deveni mama anul acesta si se pare ca rugaciunile i-au fost ascultate. Aceasta si-a dorit din suflet sa aiba o fetita si dorinta i s-a indeplinit. Mai mult, bunicul Voicu este si el incantat, mai ales ca isi dorea demult o nepotica. Asa cum se practica de ceva vreme, Ioana a organizat asa zisul „gender reveal party”, o petrecere in care anunta, oficial, ce sex va avea viitorul copil. Desi ea stia ca va avea fetita, Ioana a vrut sa tina secret acest lucru fata de tatal ei pana in ziua cea mare. 

„Pana acum am fost bunic de baieti, acum o sa fiu si de fata. Ioana o sa faca fata. Daca ea si-a dorit foarte tare fata, Dumnezeu cred ca a ascultat-o. Pe mine m-a neglijat si pe ea a ascultat-o. Sunt tare bucuros ca totul este in regula si ca sarcina decurge bine”, a declarat Madalin Voicu la Antena Stars.

„Ieri am fost si la aflarea acestei vesti. Ea a facut un fel de petrecere (…) N-am stiut! N-a vrut sa spuna deloc. (..) Mie nu mi-a spus nimeni, mai ales ca era ordin dat: 'Lui tata nu-i spuneti nimic'. Eu imi doream sa fie baiat, nu din misoginism, dar voiam sa fie baiat pentru ca, dupa parerea mea, baietii sunt mai usor de crescut. Se va descurca, este foarte ambitioasa si este cu un instinct de mama… Stiu ca o sa fie totul in regula. E si foarte riguroasa si disciplinata Ioana (…) Sper sa contribui si eu la educatia fetei. Mi-e drag sa fac acum pe bunicul de fata pentru ca e prima experienta”, a mai dezvaluit politicianul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007384 (s)